• 瀏覽: 8,049
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
+2
第三期臨床實驗全民齊參與。

又死一個,聽聞已死數佰人

全球唯一一款用數以千萬人來做第三期臨試驗的新冠疫苗   絕對配得起高端這名字

引用:
原帖由 djimavic 於 2021-8-28 10:58 AM 發表

錯!民進黨最叻騙財,阿扁都十億!
阿扁要財,蔡英文要命!

日日有

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2021-8-28 10:15 AM 發表

台灣人說到做到,團結既表現,所以佢地都睇唔起香港啲所謂手足,一立國安法就鳩縮割𥱊,講就兇狠,做就碌能,仲要走黎台灣R福利,養埋你班廢柴
最慘R完福利唔當兵,又日日叫大陸打台省,用台省大好青年的血搞革命,自己就9縮,自己子女,子孫絕唔上戰場!

有冇數據打左幾多人,當中幾多人死左?

引用:
原帖由 T2. 於 2021-8-28 09:52 AM 發表
台灣基隆一名41歲王姓女子早前接種台製高端疫苗後,出現胸悶頭暈等不適症狀,最終在捷運站內感到無力癱軟在地,送院搶救後猝死

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210828/photo/bkn-20210828084540956-0828_00952_001_01b.jpg?20210828092921

看好了,世界,台灣人只示範一次,以生命支持菜飯 ...
死雞撐飯蓋,RIp, 下世醒目少少啦。人地炒股笑呵呵,你就攞條命出嚟撐騙子。

引用:
原帖由 乞衣曱甴 於 2021-8-28 11:05 AM 發表

呆灣人命賤過隻狗,打疫苗死咪當死隻畜牲,呆灣冇野多,勝在牲畜多
臭口

可能要高端人口先可以打高端疫苗😅

唔信,民選政府嘅針,一定冇問題。黃絲一齊過台灣試針。(到時死咗自己負責) 

低端蛙人就唔好學人打高端野啦。😂😂😂😂

引用:
原帖由 冷眼旁觀 於 2021-8-28 10:04 AM 發表
民進黨除了搞鬥爭, 乜Q都唔識。
識謀財害命

引用:
原帖由 T2. 於 2021-8-28 09:52 AM 發表
台灣基隆一名41歲王姓女子早前接種台製高端疫苗後,出現胸悶頭暈等不適症狀,最終在捷運站內感到無力癱軟在地,送院搶救後猝死

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210828/photo/bkn-20210828084540956-0828_00952_001_01b.jpg?20210828092921

看好了,世界,台灣人只示範一次,以生命支持菜飯 ...
台灣民進黨害人不淺👎👎👎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]