• 瀏覽: 11,544
  • 回覆: 55
引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-8-27 03:06 AM 發表
阿富汗喀布爾機場外面8月26日發生兩次爆炸,疑為自殺式襲擊。案中死亡人數已增至60人,包括兒童,另外有至少12名美軍死亡。香港01將持續更新,與讀

美國點收科?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/668973?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
無敵美軍被人殺死😑
手足好震驚。

引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-8-27 03:06 AM 發表
阿富汗喀布爾機場外面8月26日發生兩次爆炸,疑為自殺式襲擊。案中死亡人數已增至60人,包括兒童,另外有至少12名美軍死亡。香港01將持續更新,與讀

美國點收科?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/668973?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
唔等月尾限期, 即走喔!

美國呢鋪醜死怪

香港黃L成日講生於亂世,佢地應該去敘利亞,阿富汗睇下,或者去個度鳩吹有種責任!!
黑暴就係IS之類既初型,所以呢D洗腦曱甴一定要拉要重判!! 

引用:
原帖由 BIRD29 於 2021-8-27 04:12 AM 發表
香港黃L成日講生於亂世,佢地應該去敘利亞,阿富汗睇下,或者去個度鳩吹有種責任!!
黑暴就係IS之類既初型,所以呢D洗腦曱甴一定要拉要重判!! 
香港黑暴有種事永遠唔會做, 就系自殺式恐襲.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-8-27 04:15 AM 發表

幫我地分顏色,圍嘔燒人都係極端個條路,不過佢地絕大部分係無L用個隻!怕熱又怕痛!民煮...

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-8-27 03:52 AM 發表

唔等月尾限期, 即走喔!
即係係世界面前跪低

引用:
有至少12名美軍死亡
勇武抗暴!?

十九幾國都守唔好個機場?

老美成日搞風搞雨,好多國家都俾佢搞到亂到七彩,依家俾天收啦,有排受呀,抵 L 死 😷

為死難的無辜平民致哀💔💔

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-8-27 04:15 AM 發表

Delete, just delete this post.

肉鬼酸.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]