• 瀏覽: 31,673
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
+3
打日本狗

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-8-26 06:45 PM 發表

手足話日本軍力強過中國
手足年幾前講過好多嘢添

引用:
原帖由 john117 於 2021-8-26 06:34 PM 發表
中日軍事角力持續,據日本防衞省統合幕僚監部周三(25日)通報,前一日中國解放軍海軍2批次共7首艘軍艦,同日分別穿越日本南北兩大海峽,日方派出海上自衞隊艦機跟蹤監視。

統合幕僚監部稱,周二(24日)凌晨1時,日本海上自衞隊在沖繩縣久米島西北約120公里海域,發現向南航行的中國軍艦包括:052C型導彈驅逐艦鄭州號、052D型導彈驅逐艦淄博號,以及054A型導彈護衞艦益陽號。作為應對措施,日本海上自 ...
圍住日本島出面嘅國際水域黎行都仲得吖,吹咩

最好單日就中國嘅海軍,雙日就俄羅斯嘅海軍

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-8-26 06:45 PM 發表

手足話日本軍力強過中國
日本仲未出高達!
仲有隨時出哥斯拉打沉D戰艦!

引用:
原帖由 sobel123 於 2021-8-26 09:07 PM 發表
俄佬先勁 戰鬥機 轟炸機 沿日海岸線飛行巡邏 日本仔驚L到鳩縮唔敢伴飛
因為俄佬曾經將日本打鑊勁!

仲有幾隻係水底!

美國全部海軍都唔可以封鎖中國沿海,只有坐以待斃。

引用:
原帖由 滴滴流彈 於 2021-8-26 09:59 PM 發表

美國想偷中國電磁炮技術,中俄超音速技術。
美國連5G技術都偷唔到, 更何況其他軍用技術

引用:
原帖由 gr_pickett 於 2021-8-26 10:14 PM 發表

圍住日本島出面嘅國際水域黎行都仲得吖,吹咩

最好單日就中國嘅海軍,雙日就俄羅斯嘅海軍
再派戰機南北飛過

引用:
原帖由 john117 於 2021-8-26 06:34 PM 發表
中日軍事角力持續,據日本防衞省統合幕僚監部周三(25日)通報,前一日中國解放軍海軍2批次共7首艘軍艦,同日分別穿越日本南北兩大海峽,日方派出海上自衞隊艦機跟蹤監視。

統合幕僚監部稱,周二(24日)凌晨1時,日本海上自衞隊在沖繩縣久米島西北約120公里海域,發現向南航行的中國軍艦包括:052C型導彈驅逐艦鄭州號、052D型導彈驅逐艦淄博號,以及054A型導彈護衞艦益陽號。作為應對措施,日本海上自 ...
老實講...對日本狗真係唔使客氣.....
侵華戰爭至今仍未道歉....最好是核平小日本..
https://www.youtube.com/watch?v= ... annel=破产兄弟BrokeBros

日本無核武器。打鬼打馬。中國飛只帶核飛機過哩,你都唔知打唔打佢好

係公海航行有咩問題

都係差唔多

祝中國海軍開工大吉多殺白皮豬報國!