• 瀏覽: 16,754
  • 回覆: 54
腦殘曱甴捐個屁估己OK啦!200慢+1 ……所向無敵啦!

香港幾時有主流意見 要捐錢俾塔利班先?

樓主如果不是精神有問題,就是故意發放假消息。

好事

引用:
原帖由 真中國人 於 2021-8-25 02:12 PM 發表
阿富汗水深火熱,十四億中國人民的朋友塔利班被西方邪惡聯盟欺壓,香港各界與塔利班跟隨國家領導與塔利班站成一線,強烈希望從庫房捐贈部分幫助塔利班重建阿富汗。
香港各界願意由香港社會捐贈三萬億,雖然港府未必有足夠流動資產可以配合國策即時提供于塔利班,但是香港市民願意負起這個和國家肩負維護正義的責任,絕對支持政府短期內借貸。這亦不是一次簡單的捐贈,捐贈三萬億有助建立中國和塔利班的情誼,長遠是對國家和中華 ...
你自己打算捐幾多錢?

引用:
原帖由 真中國人 於 2021-8-25 02:12 PM 發表
阿富汗水深火熱,十四億中國人民的朋友塔利班被西方邪惡聯盟欺壓,香港各界與塔利班跟隨國家領導與塔利班站成一線,強烈希望從庫房捐贈部分幫助塔利班重建阿富汗。
香港各界願意由香港社會捐贈三萬億,雖然港府未必有足夠流動資產可以配合國策即時提供于塔利班,但是香港市民願意負起這個和國家肩負維護正義的責任,絕對支持政府短期內借貸。這亦不是一次簡單的捐贈,捐贈三萬億有助建立中國和塔利班的情誼,長遠是對國家和中華 ...
捐精

黃畜有病睇醫生

第一個送樓主去阿富汗做苦工

曱甴想扮精神病脫罪?

大家不要被樓主個名誤導,牠的網名讀作: 憎中國人
意即真實身份是黃畜,曱甴

CLS~~~

引用:
原帖由 良心打白條 於 2021-8-25 02:55 PM 發表
香港幾時有主流意見 要捐錢俾塔利班先?

樓主如果不是精神有問題,就是故意發放假消息。
樓主生安白造,咪鬼睬佢,派個嬲比佢或檢舉佢啦

引用:
原帖由 真中國人 於 2021-8-26 04:51 AM 發表

我是廣西人不是香港人!不須要捐!你們自己的問題為什麼拉其它人下水!
咁你憑咩代表香港人話要捐錢?
你發放假消息喎!

引用:
原帖由 真中國人 於 2021-8-25 14:12 發表
計香港納需人不足190萬,
30000億除開190萬人既話,即係每人要分擔近158萬,
請問樓主捐咗未?
未嘅話慷甚麼他人之慨?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]