• 瀏覽: 4,173
  • 回覆: 33
+2
  (星島日報報道)日本數月前規劃兩年後將存放在福島第一核電廠區內的含氚核廢水排入海,日媒昨日報道,日政府與東京電力公司擬採用海底管線,將廢

這是影響全世界的事, 必需全球發起行動抗議日本排核廢水入海.
抵制日本貨!!!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/daily/article/2388344/日報-國際-福島核廢水擬經海底管線入海

do not eat sea food

日本國民受返哂.

日本遺害全世界

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-8-25 11:11 AM 發表
日本國民受返哂.
唔止日本,地球上所有人都要受

海產,尤其係甲殼類,真係邊個夠膽食??

呢單嘢證據確鑿點解美國唔叫日本賠償一萬億美元俾全球國家?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-8-25 11:19 發表

唔止日本,地球上所有人都要受
但好奇怪, 日本人好似冇乜所謂, 完全冇反應咁喎.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-8-25 11:24 AM 發表

環保 L 都冇反應

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-8-25 11:24 AM 發表

日本人其實好L賤,佢哋知道邊啲係核污染食物,唔會食但會出口。媒體唔會鬧否則冇運行,操控傳媒美日仲勁過大陸。之前有日企想告東電,之後被全方位打壓,好黑暗。

引用:
原帖由 暖笠笠小露筍 於 2021-8-25 11:34 發表

日本人其實好L賤,佢哋知道邊啲係核污染食物,唔會食但會出口。媒體唔會鬧否則冇運行,操控傳媒美日仲勁過大陸。之前有日企想告東電,之後被全方位打壓,好黑暗。
一個好食魚生嘅國家, 居然毫無顧忌咁照食, 真奇怪.

引用:
原帖由 bondinhk 於 2021-8-25 10:09 AM 發表
  (星島日報報道)日本數月前規劃兩年後將存放在福島第一核電廠區內的含氚核廢水排入海,日媒昨日報道,日政府與東京電力公司擬採用海底管線,將廢

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/78d55f7b8a4733d993b4765fb78c0cd6/stheadline/news_res/2021/08/25/709706/i_src_905307906.jpg
係時候全球瓜分日本啦!!!

環保團體,死晒呀,講兩句啦

日本人已將福島海產送來HK. 進口中國海

用詞既重要性,按佢咁講。就系偷排。。大陸都成日捉哩類廠。系地下整條管,接落條河度。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]