• 瀏覽: 4,254
  • 回覆: 46
行政長官林鄭月娥即將於10月發表新一份《施政報告》。她今日出席施政報告公眾諮詢會時表示,本港歷經兩年黑暴及新冠肺炎疫情的嚴峻挑戰,市民對未來

最後一份施政報告,會是一份怎樣的施政報告呢!?我本人就㲸多大信心了,正所謂沒期望就不會失望,尤其是對本屆政府,就更應如此。

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 諮詢會-強調會-好畀心機-做好施政報告

講就天下無敵.

大家就係怕妳比心機去做錯事, 多過Hea 做事.

如果想做好份工, 炒左陳笑始, 優騰華呢D局長, 換個正常人做. 你自己Hea住做. 管好D 細就夠.

佢除左多謝中央,感謝中央,有中央支持,有理過香港市民咩?

能力有限, 再比心機都無用,林鄭觀感,唔係顛既就係黃既,忍埋你最後好換人

引用:
原帖由 夜來人 於 2021-8-22 12:11 PM 發表
又係喎
香港沒有市民
只有賤民

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-8-22 01:00 PM 發表

又係喎
香港沒有市民
只有賤民
咁姐係唔關你大陸人事🤣

引用:
原帖由 夜來人 於 2021-8-22 01:17 PM 發表

咁姐係唔關你大陸人事🤣
我香港出生
你才是大陸呢

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-8-22 01:49 PM 發表

我香港出生
你才是大陸呢
姐係香港賤民🤭

引用:
原帖由 夜來人 於 2021-8-22 02:00 PM 發表

姐係香港賤民🤭
大家都係賤民
夠晒開心

賤民夜來人你好

引用:
原帖由 夜來人 於 2021-8-22 12:11 PM 發表
比咗個外國女人你哋啦!又話人哋唔隔離!你哋想點?好出名,幫香港衝出亞洲

人地叫比卡超做國安法唔洗理其他民生問題,咁佢講多過做囉

管治班子出問題, 份報告幾好都冇用, 更何況佢已經是夕陽政府, 不存有甚麼期望。

講就識,無能政府做咩,都係沒人做到野

當初以為777係巧合~
點知冥冥中註定~哎~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]