• 瀏覽: 2,692
  • 回覆: 9
今日(21日)早上9時26分,警方接獲報案指,沙田馬料水澤祥街9號香港中文大學醫院「復必泰」疫苗接種中心,據報一名22歲女子於中心內抽筋暈倒、由

請問疫苗安全在哪裡,有賠償嗎?玩命打針?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/666544/中大復必泰疫苗接種中心-22歲女子暈倒送院

抽筋暈倒

希望無大事啦

引用:
原帖由 123火車頭 於 2021-8-21 12:48 PM 發表
抽筋暈倒

希望無大事啦
打完兩針仲有第三、四、五針睇下年輕人心肌有幾強

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-8-21 12:53 PM 發表

打完兩針仲有第三、四、五針睇下年輕人心肌有幾強
所謂專家,專家,就係呃人打針??第三第四第五針?無限打??穩命博?

引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-8-21 12:56 PM 發表

所謂專家,專家,就係呃人打針??第三第四第五針?無限打??穩命博?
揾隻無咁強勁副作用保命就得喇……拖延時間等改良疫苗

如果見到曱甴中伏必die令人有種開心感覺
點解既?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-8-21 12:56 PM 發表
9月份紐倫堡大抓捕
磚家們準備好未
PH法輪仔系否法輪雞全球任意玩。要男人準備脫褲進功法輪雞

最搞笑係個白頭佬做廣告話“最緊要打左針有得去旅行呀麻, 哈哈哈”, 想問返佢呢兩年去左邊度遊埠, 跟住黎又會去邊處甘開心甘呀

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-8-21 01:06 PM 發表
最搞笑係個白頭佬做廣告話“最緊要打左針有得去旅行呀麻, 哈哈哈”, 想問返佢呢兩年去左邊度遊埠, 跟住黎又會去邊處甘開心甘呀
老人家有無得去旅行小事,最怕去左仙遊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]