• 瀏覽: 3,277
  • 回覆: 67
+7
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-8-18 06:57 PM 發表
100萬個先有1個去到 保重 生性 乖乖地 以您為榮 忘記了我們
皮蛋哥又乜料條數點計出黎?

引用:
原帖由 team1234567 於 2021-8-18 07:31 PM 發表

d仆街黃甴成日搵中國人移民 留學黎自嗨架啦,好似全世界得中國人先會移民同留學咁,跟住就話呢中國人唔愛國 賣國

然後問返佢地外國人移民去其他國家或讀書係咪又叫唔愛國同賣國又唔會答返你

根本仆街黃甴就係淨係識得搵野自嗨唔面對現實
去外國就唔愛國, 咁班家庭財產都唔係中國既外國政客更加無可能愛中國...

但泛民黑暴又好buy佢地係愛中國...,所以話, 反中既都係白痴...

話明愛國係工作 留美係生活 好似日夜叫囂武統台灣既藍尸咁 叫佢地做首批搶灘部隊 睇下有冇人出黎😂😂😂

引用:
原帖由 team1234567 於 2021-8-18 07:31 PM 發表

d仆街黃甴成日搵中國人移民 留學黎自嗨架啦,好似全世界得中國人先會移民同留學咁,跟住就話呢中國人唔愛國 賣國

然後問返佢地外國人移民去其他國家或讀書係咪又叫唔愛國同賣國又唔會答返你

根本仆街黃甴就係淨係識得搵野自嗨唔面對現實
每年中國移民去外國係全世界最少
班黃人都比人洗腦
當佢知真實數字佢地會想死

引用:
原帖由 oyear 於 2021-8-18 09:09 PM 發表

每年中國移民去外國係全世界最少
班黃人都比人洗腦
當佢知真實數字佢地會想死
我唔理多定少啦,總之根本唔係淨係得中國人先會移民

引用:
原帖由 ken2009 於 2021-8-18 08:01 PM 發表
話明愛國係工作 留美係生活 好似日夜叫囂武統台灣既藍尸咁 叫佢地做首批搶灘部隊 睇下有冇人出黎😂😂😂
一張相就可以J

每年中國移民海外係全世界比例係最少之一

數字就自已去世界銀行揾

全部都係間碟,尾國呢次扑街啦

引用:
原帖由 oyear 於 2021-8-18 09:11 PM 發表

一張相就可以J

每年中國移民海外係全世界比例係最少之一

數字就自已去世界銀行揾
https://www.hk01.com/即時中國/565800/報告-中國移民總量逾1073萬人居世界第三-最多人去美國 

支那01話你地d同胞移民全球第三啵🥴🥴🥴🥴🥴

引用:
原帖由 朋友號00 於 2021-8-18 09:20 PM 發表

美國表示歡迎喎,收左人學費再屈人係間諜,世界第一老千經濟體
慘得過支那豬甘心比人呃🥵🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 朋友號00 於 2021-8-18 09:20 PM 發表

美國表示歡迎喎,收左人學費再屈人係間諜,世界第一老千經濟體
慘得過支那豬甘心比人呃🥵🤣🤣🤣🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]