• 瀏覽: 11,308
  • 回覆: 129
+5
班仆街員工仲唔打針 dklm

引用:
原帖由 日照雷門 於 2021-8-17 10:17 AM 發表

機場工作及醫護人員都冇強制打針,已經係笑話
人權?screw your fucking human rights, morons!

機場唔係強制要打咩

好混亂⋯⋯夜啲會好啲

有口罩😷⋯⋯罐頭

引用:
原帖由 galaxychen 於 2021-8-17 04:16 PM 發表

人權?screw your fucking human rights, morons!
公共衛生呀!岸九仔,垃圾

死遠啲啦,白痴仔

每個地方有佢唔同嘅做法,英美任意傳播係佢哋自己嘅方法,香港有自己嘅方法,各自方法冇錯對,香港選擇嚴緊處理,就要依從,否則你咪死開去英國囉

引用:
原帖由 日照雷門 於 2021-8-17 10:17 AM 發表

打針自由 政府叫你打多幾支 你吾打?加強抗體

引用:
原帖由 日照雷門 於 2021-8-17 10:17 發表

機場極高危地方!

引用:
原帖由 Davidasdfg 於 2021-8-17 04:37 PM 發表

打針自由 政府叫你打多幾支 你吾打?加強抗體
你外星人嚟架,香港暫時每人只可以打二支,,不如你打完二支,試吓約打第三次呀睇吓得唔得

就算打左針係米都會中呢

機管局剛剛花重金推出電視廣告, 宣揚打疫苗, 依家竟然爆出一個無打針員工, 仲要在極高風險地方工作, 真係諷刺

引用:
原帖由 日照雷門 於 2021-8-17 04:41 PM 發表

你外星人嚟架,香港暫時每人只可以打二支,,不如你打完二支,試吓約打第三次呀睇吓得唔得
好快要打第三針 睇下新聞 打疫苗 你有冇打國藥

引用:
原帖由 石子宏 於 2021-8-17 09:48 AM 發表
新冠肺炎疫情反覆,在國泰航空機場貴賓室「寰宇堂」工作的47歲女子昨(16日)初步確診,帶有L452R變種病毒株。患者未曾外遊,亦無接種疫苗,被列為

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210816/504039141622288384190478.jpeg/OANIUgGXA46WZrj7qa9A09wG_w8nmTNAVaVLBFWlSwQ?v=w1280r16_9 ...
機場工作現在是搵命搏、仍然要做的是一班搾頸就命。從天堂掉落地獄、以前無人想過。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]