• 瀏覽: 5,244
  • 回覆: 33
+4
今(16日)早8時許,屯門小欖青山公路澄麗路近沙灘位置,一名男子報案指懷疑有人在車內暈倒。警員及消防員接報到場,發現一名40多歲男司機在車內昏迷不醒,其後證實事主死亡。

咁都遇到....

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/664029/電視台小欖拍劇驚見男子昏迷車內-中年漢疑車內燒炭亡

典解揸實拳頭嘅

附件

xerK8O1F-cBRx4F5gB07onszXemqfkWbftIp4mTSKeI.jpg(509.46 KB)

提示: 違規內容已被屏蔽
留名等睇 ching 講解「學九龍灣壯士乜乜乜」為何物

D文宣。不負責任。為害年青人

引用:
原帖由 六嬸嬸3 於 2021-8-16 11:25 AM 發表
D文宣。不負責任。為害年青人
係咪信左啲聞酸話參加反修例暴動死左會上天堂享用72個處女?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-8-16 11:27 AM 發表

係咪信左啲聞酸話參加反修例暴動死左會上天堂享用72個處女?
害人言論。

壯士一去西...........................

呢幾年, 好多人都過得唔好.

如果過得順風順水的人, 要積點陰德. 

可能缺養到頂點時, 仍然堅持去死!!!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-8-16 11:40 AM 發表
呢幾年, 好多人都過得唔好.

如果過得順風順水的人, 要積點陰德. 
生活在香港, 豬才過得好!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-8-16 11:42 AM 發表

生活在香港, 豬才過得好!
偏偏班曱甴明知政府驚佢地走,佢地又要乖乖咁留喺香港同政權合作愉快做港豬

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-8-16 11:23 AM 發表
留名等睇 ching 講解「學九龍灣壯士乜乜乜」為何物
"學九龍灣壯士乜乜乜"唔係ching 首先講咩?

黃毒思想害死港人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]