• 瀏覽: 22,723
  • 回覆: 149
+9
引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-8-16 10:01 AM 發表
【on.cc東網專訊】疫情緩和下各大專院校早前宣布2021-22學年上學期恢復面授課堂,但不少學校的迎新活動都要取消。嶺南大學學生會代表會臨時編輯委員會今日(15日)表示,部分大學早於7月底已宣布取消迎新營,但嶺大一直未有明文禁止,各學生組織已開展籌備迎新活動,

我唔知佢book乜野場地要20萬....
正常校內已經有足夠既場地比佢地搞迎新會,
而且, 想不到為什麼迎新活動不是在校內進行.
...
損失20萬雞翼香腸由明哥提供

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-8-16 10:01 AM 發表
【on.cc東網專訊】疫情緩和下各大專院校早前宣布2021-22學年上學期恢復面授課堂,但不少學校的迎新活動都要取消。嶺南大學學生會代表會臨時編輯委員會今日(15日)表示,部分大學早於7月底已宣布取消迎新營,但嶺大一直未有明文禁止,各學生組織已開展籌備迎新活動,

...
學校迎新不如攪去外國啦......痴痴地...
迎新就係本來應該係要關於學校既野...
之前一路比班學生會扭曲晒活動性質. 學校又管唔倒.
話係洗腦營都唔過份...唔係點會出到咁多黑暴.

book staycation?

引用:

...
三本大學之末

引用:

...
香港既大學生有時真係唔知點講,為了新生迎新找場地要20萬,觀念上好似啲錢隨便可得到任意揮霍. 真係對待新生好,正常在校內辦都十分正常,居然要校外,是否想攪些不為人知唔好嘅野(往事太多唔好既野都記憶由新)~

大學生活動,要廿萬?請咗豆腐詩唱歌?又圍威喂cap水?

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-8-16 10:19 AM 發表
其實所有大學都變質,應該解散大學,重新再建構新的大學,才能根本剷除大學內的漢奸。
非常同意,一定要做

黃黑學生叻水手法而已

引用:

...
有道理喎,D錢用咗響邊必須要的支出

違反限聚令啦!

五星酒店兩人一房男女配對

性玩具、皮鞭、水槍之類當然唔貴,最貴應該係毒品

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-8-16 11:33 AM 發表
明知比人玩,新生點解要去迎新營?

唔去無得返學嗎?

識人可以之後識一樣得,無必要去
到你唔去嗎
你唔去黃黑學生一定整你

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-8-16 11:40 AM 發表
買哂酒,買哂套,準備迎新女性愛大會。
𠵱家無得玩,慘!
新女生要接客,黃絲狗每鑊2800蚊,黃黑學生收2100,女生得400

年年都係色情加政治灌溉,垃圾中的垃圾!迎新就迎新何必搞咁多無謂野!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]