• 瀏覽: 872
  • 回覆: 15
熱賣及精選
唔願放下包袱的藍人⋯開始覺得有像唔對路
點解一齊玩樂的公園越來越少人

作惡多端

19年都冇註冊即係非法社團啦

趙完鬆 無咁易

引用:
原帖由 凡間薯仔 於 2021-8-15 01:04 PM 發表

19年都冇註冊即係非法社團啦
但遊行同集會都係經過同警察商議,並由警察發出不反對通知書。有違反不反對通知書或遊行後衝出指定路線都已被落案起訴—
今次如果要告,應該只有非法籌募資金等小事。

香港班畜生曱甴黑暴黑心醫護組織
美國基金泵水攪亂香港,一到無肉食就如阿富汗一樣
死傷都是別國人民畜生曱甴黑暴..

黃屍成功爭取完毒果收皮, 之後教協, 呢家到泛民狗, 恭喜晒

天滅民陣??

引用:
原帖由 choopper 於 2021-8-15 03:04 PM 發表

黃屍成功爭取完毒果收皮, 之後教協, 呢家到泛民狗, 恭喜晒
接住應該係記協

引用:
原帖由 iamsusanchan 於 2021-8-15 01:05 PM 發表

熱愛中國是做人基本要求!強烈譴責反中亂港人士非法勾結外國勢力危害中國國家安全!強烈支持香港警察嚴厲執行偉大的港區國安法!
唔熱愛都唔好分裂……

又話核爆都唔割,乜而家核爆左啦?

引用:
原帖由 eos888 於 2021-8-15 12:33 PM 發表

今日宣布解散的民陣於2002年9月13日成立,由數十個民間團體及政黨等組成。自2003年起接手主辦七

一大遊行,及後在每年的7月1日、元旦日,...
或重要政治事件前後,號召市民穿黑衣或白衣參與遊行表達訴求。

回望過去,當中以2003年、2004年、2014年、2019年的七一遊行規模較大。那時候,遊行人士大都從維園走到金鐘,有人白天起步,有人中途插隊,有人摸黑前行。

20 ...
民陣既所謂遊行,根本就係前掩後射,其實就係制造機會比黑暴出泥破壞,次次都係
最仆街既就係民陣毫無責任需要負擔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]