• 瀏覽: 29,020
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
+2
死唔死得?

狗棺亂判案嘅結果

受專業訓練,重裝備,又有炮,仲係兩件黑警都唔夠個老嘢抽,呢兩只廢柴係豆腐、紙紮定叫似姓蔡名展鵬咁完雞冇晒力?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-8-15 12:01 AM 發表
今日(14日)晚上發生兩宗襲警案,於晚上7時許,兩名男警於觀塘佳廉道近翠屏道巡邏時,發現一名姓楊67歲男子形跡可疑,遂上前截查,惟男子拒絕合作及企圖逃走,警員遂上前制服,男子不斷掙扎及反抗,更推開兩名警員並用額頭撞向其中一名警員頭部,男子最終被制服,涉嫌襲警被捕。事件中一名軍裝警員及一名便衣警員分別手部、鼻受傷,輕微擦損,被捕男子則面及膝頭受傷,3人同被送往聯合醫院治理。案件交由觀塘警區刑事調查隊 ...
呢堆咪係之前果單嘢嘅copycat囉

兩隻警🐕恰一個老野
算咩英雄好漢?
兩隻畜__與老人爭執

樓主又係度搞分化。大家請理智分析。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-8-15 12:01 AM 發表
今日(14日)晚上發生兩宗襲警案,於晚上7時許,兩名男警於觀塘佳廉道近翠屏道巡邏時,發現一名姓楊67歲男子形跡可疑,遂上前截查,惟男子拒絕合作及企圖逃走,警員遂上前制服,男子不斷掙扎及反抗,更推開兩名警員並用額頭撞向其中一名警員頭部,男子最終被制服,涉嫌襲警被捕。事件中一名軍裝警員及一名便衣警員分別手部、鼻受傷,輕微擦損,被捕男子則面及膝頭受傷,3人同被送往聯合醫院治理。案件交由觀塘警區刑事調查隊 ...
前線警員風險大,唔知有冇愛滋病🤔🤔

引用:
原帖由 luckkong 於 2021-8-15 12:34 AM 發表
又關曱甴乜L野事呀!
樓主究竟自己有無睇內文呀?

一個係成67歲阿伯!
另一個就非華裔唔知乜青!

內容中的所謂襲警,
係講緊同捉痴線佬人一樣,
反抗拒捕其實撞傷警察,
in case 是一定會加控襲警罪咁解呀!
六十幾歲就唔可以係曱甴?非華裔又唔可以係曱甴

咁長毛呀,前講台講人話利君雅係咩呀

頭撞頭搵自己笨實?... 

香港警察

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-8-15 12:24 AM 發表
開車撞警車坐八周
襲警 冇人事
用籐條就重啦
七年
法庭門口罰企半個鐘走得

襲警重判太有必要,不然邊個還肯去巡邏

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2021-8-15 01:09 AM 發表

真係話你戇鳩驚你嬲,67歲一定係禾哋班銀髮族老黃屍啦。。。
巫婆算唔算🤭

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-8-15 12:24 AM 發表
開車撞警車坐八周
襲警 冇人事
用籐條就重啦
七年
所以話香港之所以有今日
就全係哩班人渣泛民陣營及支持者所賜

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-8-15 12:41 AM 發表

深藍沒有思考能力的.. 同佢地講道理慳返啖氣..
有思考能力就唔會做黃屍,咁都信

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]