• 瀏覽: 9,630
  • 回覆: 30
+5
引用:
原帖由 pbd456 於 2021-8-14 10:59 AM 發表
she is not alone. the Japanese team that won silver also have a member who had confessed to ma long.

https://daydaynews.cc/en/sports/amp/194658.html
石川佳純英譯係Ishikawa Kasumi,邊有人好似https://daydaynews.cc/en/sports/amp/194658.html咁譯做Ishikawa Jiachun㗎?
不如譯做Shichuan Jiachun啦?

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-8-14 10:14 AM 發表
藍到出汁 不如港隊歸埋國家隊
中國香港唔藍,甘係應該係咩呀!?

你d評論真係稀奇古怪。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-8-14 10:32 AM 發表
報答港人當年辛苦帶頭投資國內之恩 我都有份含身如苦地開發
感咩恩呀

香港豆腐甘細架咋
應該係香港感激中國大陸,仲要向大陸道歉

為殖民地強權,為虎作帳,硬搶中國大陸資源,香港發達就係強盜幫兇。
唔係香港點會發達呀? d 資源邊到黎,會變出來架? 味係搶大陸既資源自肥咯,然後話幫大陸, 你好唔好笑d

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-8-14 10:14 AM 發表
你地班仆街黃甴鍾意做西人就做西人,人地愛自己國家有乜問題,樣樣都要以你地班仆街黃甴為中心呀

引用:
原帖由 oyear 於 2021-8-14 11:15 AM 發表

中國香港唔藍,甘係應該係咩呀!?

你d評論真係稀奇古怪。
d仆街黃甴就係咁痴線,自己唔鍾意就迫埋其他人唔鍾意

引用:
原帖由 team1234567 於 2021-8-14 11:20 AM 發表

d仆街黃甴就係咁痴線,自己唔鍾意就迫埋其他人唔鍾意
都話班傻友係睇唔起自己

印度人就算無甘既實力,都會讚自己係世界第三強國

局外人聽會笑佢地大言不慚。 不過自我肯定係好正常。

只有香港人否定中國人身份,美國已經驚到又迫又拉馬仔嚇中國人。
只有黃絲仲未醒,甘做殖民地奴隸

引用:
原帖由 oyear 於 2021-8-14 11:23 AM 發表

都話班傻友係睇唔起自己

印度人就算無甘既實力,都會讚自己係世界第三強國

局外人聽會笑佢地大言不慚。 不過自我肯定係好正常。

只有香港人否定中國人身份,美國已經驚到又迫又拉馬仔嚇中國人。
只有黃絲仲未醒,甘做殖民地奴隸
全世界就算反政府都唔會唔認自己民族

引用:
原帖由 sunday8999 於 14-8-2021 10:14 AM 發表
酸得你呀

引用:
講得啱,根本就有呢個需要,如果冇國家栽培,香港運動員仲只只係曱甴,根本就係垃圾。

識感恩,讚。都話藍色先係人類末來。曱甴黃人一直散播仇恨播毒,根本被西方邪教洗腦。

有球技有良知有血性,杜凱琹好野

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-8-14 10:29 發表

法學系校花來喎

高質過日本向馬龍示愛那幾位
石川後生嗰時都唔錯㗎,日本隊最正係佢。佢同福原愛係大陸都好多fans.

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-8-15 10:53 發表
馬……龍,乜水呀
全世界打乒乓波嘅人,我諗冇乜邊個唔識佢🤭😏🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]