• 瀏覽: 10,137
  • 回覆: 26
+3
說好的200萬BNO移民呢,
一年內卻只有近9萬人離開了香港,就有香港專家痛哭,“這些都是生產力啊”,
可是香港樓價還在上揚。
還是網友說的好,“你看人家美國一場新冠就63萬多美國人移民到了墓地,德國也移民到墓地快10萬,每天還在移民中”

現在移民美英歐洲的港人,你們知道不知道啊,
你們很可能下一站移民目的地就是西方墓地啊!!
真是可悲

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-8-14 12:27 AM 發表
一年內卻只有近9萬人離開了香港,就有香港專家痛哭,“這些都是生產力啊”,
可是香港樓價還在上揚。
還是網友說的好,“你看人家美國一場新冠就63萬多美國人移民到了墓地,德國也移民到墓地快10萬,每天還在移民中”https://img.t.sinajs.cn/t4/appstyle/expression/ext/normal/83/2018new_kuxiao_org.png
手足仲乜做末移民啊?
如果唔夠錢移去英美德法,其實可以考慮印度啊,😁印度有民主,更有自由

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-8-14 12:27 AM 發表
可是香港樓價還在上揚。
還是網友說的好,“你看人家美國一場新冠就63萬多美國人移民到了墓地,德國也移民到墓地快10萬,每天還在移民中”https://img.t.sinajs.cn/t4/appstyle/expression/ext/normal/83/2018new_kuxiao_org.png
3億人口63萬移民 = 0.02%
750萬人口9萬移民 = 1.20%

香港移民比例多幾十倍, 香港人驚共匪多過美國人驚COVID

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2021-8-14 03:58 AM 發表

所以說腦殘無藥醫啊
哈哈哈 真是好笑

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2021-8-14 03:58 AM 發表

你地係人咩?😂只係曱甴,最多只係畜生。你地只係無用既垃圾,破壞香港,離開香港,對香港係好事啦,9萬?太少啦,黃畜點止咁少呀?你幾時離開中國香港呀?現在香港政府要擔心既,係尼班垃圾回流,香港唔收外國垃圾呀

引用:
可是香港樓價還在上揚。
美國想靠covid19 毒死美國老弱殘,香港靠國安法趕走班老弱殘🤣9萬太少啦,本身入面好多水份(如因為疫情要返去祖國及在陸港人無返香港),我覺得要90
萬,我地先值得開心,班黃屍走,實在太多好處,如多咗好多公居出來先

好似唔少移民墓地既人仲等緊配額

聽講加拿發現幾百具兒童屍體
全部是非白人小童
唔知而家仲會唔會有類似既事發生呢?

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-8-14 09:30 AM 發表
聽講加拿發現幾百具兒童屍體
全部是非白人小童
唔知而家仲會唔會有類似既事發生呢?
唔會,黃絲小童最多會送去妓院

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-8-14 08:53 AM 發表
好似唔少移民墓地既人仲等緊配額
美英歐等
就是有此等想法

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-8-14 00:27 發表
可是香港樓價還在上揚。
英國都死得人多,香港BNO去補充囉!

歐美地區死了很多人,他們把疫情都歸咎中國。

有錢人可以移民享受,窮人移民,唔識聽,唔識講,冇工做,唔識煮,等於慢性自殺,一但病倒就更可憐!

引用:
可是香港樓價還在上揚。
二百幻 唔通真係呃人? 說好 首年50幻人移陰呢?

引用:

計數也計錯數,不是腦殘是甚麼?
630000/300000000=0.02%?

另外,移民墓地是不可能回流的。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]