• 瀏覽: 5,358
  • 回覆: 87
+3
加犬無資格

將政治帶入運動,加拿大人

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-8-14 02:29 AM 發表

奧運精神係什麼?
把政治角力問題拉上奧運,係咪正確做法?
西方國家而家對中國樣樣政治化,只有立場,不問是非
不單拿體育政治化,美國甚至將疫情也政治化

如果真係杯葛
替加拿大運動員可借

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-8-14 08:40 AM 發表
如果真係杯葛
替加拿大運動員可借
係可惜

引用:
原帖由 前來滴滴羊羊 於 2021-8-14 02:50 AM 發表
加拿大佬 出兵打中國呀嘛
我都贊成,加拿大派特種部隊嚟中國搶返兩個間諜(康明凱和斯柏弗)同一個毒販(謝倫伯格)
買定花生等睇戲🤭🤭🤭

隨便,楓葉國若最後杯葛唔派選手來參加冬奧,大陸都無損失。

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-8-13 01:51 PM 發表
俄媒8月11日稱,民調研究公司Nanos Research的調查結果顯示,在中加關係日益緊張的情況下,64%受訪加拿大人支持抵制2022年北京冬奧會。俄羅斯衛星

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210812/502405999127171072815639.jpeg/l-A7FtYFLtKJp2FqO3zj4DWvd_QW_c7K5LKNn-SyjZ8?v=w1280r16_9
留番係加拿大食大麻販毒,毒販之國

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-8-13 01:51 PM 發表
俄媒8月11日稱,民調研究公司Nanos Research的調查結果顯示,在中加關係日益緊張的情況下,64%受訪加拿大人支持抵制2022年北京冬奧會。俄羅斯衛星

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210812/502405999127171072815639.jpeg/l-A7FtYFLtKJp2FqO3zj4DWvd_QW_c7K5LKNn-SyjZ8?v=w1280r16_9
最慘係運動員,一世人可能參加兩,三次奧運,點解要運動員為政治 犧牲

加拿犬
冇人歡迎你地嚟,你地運動員冇得比賽冇得攞牌,關人9事,  who fucking care?

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-8-13 04:21 PM 發表
係唔係因為中國唔准吸毒?
加拿大認為中國唔准吸毒唔准犯法,
係冇人權自由的獨裁國家

加拿大到時唔好一定要來,否則會比中國請佢哋回國

引用:
原帖由 ivan00000 於 2021-8-14 10:09 AM 發表

最慘係運動員,一世人可能參加兩,三次奧運,點解要運動員為政治 犧牲
西方國家政府而家樣樣政治化……
而且去參賽嘅係運動員,又唔係政客。抵制受損失嘅又係運動員,唔係政客,對政客嚟講佢哋冇所謂
呢D叫損人不利己,政治就係咁殘酷

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]