• 瀏覽: 10,883
  • 回覆: 68
做番 d 好事啦,死咗落地獄就仆街啦 😷

佢知唔到話事,咪唔玩囉!

93仲同你癲咩。

甴巨都唔玩

搞掂曬法輪功, 記協教協... 下一個主菜: 地產黨

黃瓜🥒好事多為!!!臨尾香!!!衰修尾!!! 想富過2袋都好難!!!

吖!!!我有辦法!!! 改!遺!囑!!! 叫長治掌舵長和糸!!!而另外果4件「弱弱」躺平食殘廢餐!!!

積下陰德,都果頭近

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-8-11 21:39 發表
選委會「選舉」提名期明日(12 日)結束,消息指,93 歲的長和系資深顧問李嘉誠,不會報名「參選」地產及建造界...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/press_20111021-1_pyEnC.png

加拿大藉黃瓜皇都算有自知之明,同夏寶龍駱惠寧鬥冇運行。

選委會「選舉」 ...
真定假?仲有一日報・・・

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-8-11 21:49 發表
退穩
金盤洗手?
明天才知,仲有一日報名。會唔會去選特首?

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-8-11 22:03 發表
放棄權利
可能睇定先,睇下班人搞個選舉會唔會立立亂,超人想選,幾時都sure win啦。😀

都咁老,保重身體

應該唔係真呀?
佢93歲當然無問題
佢有無為佢兩個仔想過?
佢有無為一直支持佢嘅長和股民著想?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-8-11 09:48 PM 發表
風暴開始,消息美軍全軍出擊🥁
PH法輪亂倫仔,成億法輪雞助川普雞爸當腫桶成年又冇下文,下回吹成億法輪雞佔領美國,成立法輪雞軍,橫掃歐洲。

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-8-11 09:39 PM 發表
選委會「選舉」提名期明日(12 日)結束,消息指,93 歲的長和系資深顧問李嘉誠,不會報名「參選」地產及建造界...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/press_20111021-1_pyEnC.png

加拿大藉黃瓜皇都算有自知之明,同夏寶龍駱惠寧鬥冇運行。

選委會「選舉」 ...
黃瓜🥒歧視個細仔性取向!!! 同志gay仔無得繼承父業!!!無得坐正!!!unfair!!! 遂你出家門!!!如果阿媽在生!!!一定不是這樣分家產!!!

俾筆錢💰個gay 仔躝屍趌路!!!最好一世都唔好認老豆!!!得閒搵你返黎做下花瓶配角!!!

大細超🤨 我唔制吖!!!

港女和港男爭做特首

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]