• 瀏覽: 18,204
  • 回覆: 52
今次(東毒)唔講亡魂針了,只講(異常事件不斷)😨😨

引用:
原帖由 ic310 於 2021-8-11 07:29 PM 發表
心肌炎唔係咩重症,不過都有低機率的致命危險,
死的3人打什麼疫苗?
Ching 其實知唔知道,
其實心肌細胞幾乎唔識自我修復,
兒童期就停止細胞分裂,
心肌炎死幾多心肌細胞,
對心臟O既傷害係永久性...

唔死唔代表唔係大病...

又唱衰疫苗

引用:
原帖由 ic310 於 2021-8-11 07:29 PM 發表
心肌炎唔係咩重症,不過都有低機率的致命危險,
死的3人打什麼疫苗?
標題有寫喎,伏必die嘛

引用:
原帖由 rigby 於 2021-8-12 04:40 PM 發表

你打科興 ?
係啊,已打曬兩針,真係好正架

ching 你都試下啦

依家仲有人信白////粉/////講既野

唔打最安全

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-8-11 07:30 PM 發表

打左保護率又唔高,只防重症,仲有嚴重副作用,咁打科興好過啦

政治真係令人眼盲心盲,泯滅人性
弊在而家啲學生哥淨係得伏必泰打 冇得揀科興呢😑

唔睇內容以為係三個青年人打完針引發心肌炎死,原來係三個五六十歲既人死

引用:
原帖由 rigby 於 2021-8-13 04:00 PM 發表

恭喜 Ching,
但我不敢,
我怕死 ...
怕死就打伏仔啦 唔死都殘廢

引用:
原帖由 rigby 於 2021-8-15 03:31 PM 發表

可以考慮
咁快D去打啦,遲D冇得打啦

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2021-8-14 05:20 PM 發表

怕死就打伏仔啦 唔死都殘廢
香港人的選擇已經好清楚,
最近,打科興的人周不時唔夠三分一,希望今日會好啲。

https://std.stheadline.com/realtime/article/1668647/即時-港聞-單日新增6-4萬人打針-近370萬人已打第一針

至今累計1,408,700人已接種第一劑科興疫苗;1,122,500人已接種第二劑科興疫苗;累計2,290,000人已接種第一劑復必泰疫苗;1,758,500人已接種第二劑復必泰疫苗。合共累計3,698,700人已接種第一劑疫苗; 2,880,900人已接種第二劑疫苗。
….….

….新增8,200人接種第一劑科興疫苗。新增22,200人接種第一劑復必泰疫苗;

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]