• 瀏覽: 3,271
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
加拿大商人邁克爾斯帕弗(Michael Spavor)涉間諜罪一案,被中國遼寧省丹東市中級人民法院判處有期徒刑11年,沒收個人財產人民幣5萬...

判處有期徒刑11年, 兼驅逐出境, 咩玩法?返加拿大服刑?

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2163397/

孟小姐又公平嗎

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-8-11 05:34 PM 發表
加拿大商人邁克爾斯帕弗(Michael Spavor)涉間諜罪一案,被中國遼寧省丹東市中級人民法院判處有期徒刑11年,沒收個人財產人民幣5萬...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210811/_2021081116205937317.jpg

判處有期徒刑11年, 兼驅逐出境, 咩玩法?返加拿大服刑?

新聞來 ...
坐十一年再送你返加拿大

毒老dog是不是認為只沒收個人財產人民幣五萬是太少了?簡直是侮辱了作為加拿大間諜的收入。

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-8-11 05:48 PM 發表
毒老dog是不是認為只沒收個人財產人民幣五萬是太少了?簡直是侮辱了作為加拿大間諜的收入。
有趣👍🤭🤭🤭

道友多不能接受, 好難受, 今晚要食大麻撫慰心靈.  🙄

引用:
原帖由 笑1笑 於 2021-8-11 05:46 PM 發表

坐十一年再送你返加拿大
有命出獄再說

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-8-11 05:43 PM 發表
孟小姐又公平嗎
正想咁講。 西人雙標真系雙到自己都吾覺😔

改判死刑吧。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-8-11 05:43 PM 發表
孟小姐又公平嗎
西人的所謂公平就係多重標準
只要喜歡, 龍門任擺

道友多不能接受,要吸兩啖大麻押下驚

杜生覺得孟晚舟被綁架案有幾公平?

引用:
原帖由 笑1笑 於 2021-8-11 05:46 PM 發表

坐十一年再送你返加拿大
其實有商量餘地!就睇吓個.....裙腳仔....識唔識做吧,
曾有過.....未坐完刑期.....就驅逐個犯出境!
當然雙方要有計傾,又有........善意,

覺得唔公平咪上訴囉. 不過提醒道友多. 在中國犯間諜罪係可以判死刑㗎.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]