• 瀏覽: 15,081
  • 回覆: 90
+7
英媒8月8日引述政府消息稱,有中國特工偽裝成尋求庇護的人,申請英國政府向港人提供的BNO簽證(BNO visa)。《泰晤士報》8日引述幾名政府消息人士

小黃人如果要走就真係要留意啦. 似乎為縮沙舖下台階啦.

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/661331/bno-visa-英媒-有中國特工申請bno簽證入境英國

講到系中國或香港,無西人特工甘。

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-8-9 16:47 發表
知道曱甴窮l 而家想縮沙
唔批就賴入特工. 等小黃人信. 咁又可以令到小黃人嬲中國.

BNO係英國發出既護照俾97年7月1日前在香港出生的港人,中國特工可申請嗎?

引用:
原帖由 wow... 於 2021-8-9 04:58 PM 發表
BNO係英國發出既護照俾97年7月1日前在香港出生的港人,中國特工可申請嗎?
細聲啲,好多英國人唔知架。

哇!可大可小!
全部有嫌疑的格殺勿論吧!
😄

英國政府對已持有BNO及居英權護照持有人,宜到期換領時再重新審查多一次,以防有藍絲小粉紅渾水摸魚赴英

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-8-9 05:04 PM 發表
英國政府對已持有BNO及居英權護照持有人,宜到期換領時再重新審查多一次,以防有藍絲小粉紅渾水摸魚赴英
你又知嘅
你試過 ?

估唔到咁快就落閘!!!!不過呢班黃絲又唔抵爭、甩皮甩骨又冇銀又冇技能、以為買張機票過去咁簡單

大家覺得可笑嗎,英國佬真係無得頂,咁都諗得到,抵佢發呀

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-8-9 05:08 PM 發表
估唔到咁快就落閘!!!!不過呢班黃絲又唔抵爭、甩皮甩骨又冇銀又冇技能、以為買張機票過去咁簡單
英國人
一樣當佢地係蝗蟲

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-8-9 17:09 發表
大家覺得可笑嗎,英國佬真係無得頂,咁都諗得到,抵佢發呀
當日黑暴爆立會, 都話係中國特工做. 點知除左口罩係前港生會成員...

英國又用同一招. 唔怕既小黃人分唔到.

蠅國佬用到這個借口賤招來拒絕接收BNO黃人棄卒, 這樣用完即棄班垃圾廢料, 蠅國佬真係好怕港奸黃人會污染蠅國同食窮蠅國啊...

鬼咩,小黃人篤灰又唔係第一次,仲有d小黃人為糧支就棄暗投明,跪地餵豬乸都肯,英國唔驚呢d「偽齊上齊落」嘅小黃人咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]