• 瀏覽: 11,221
  • 回覆: 133
+2
係喎舉報比國安處未?

都係高達醒
唔知較協班葉速
買咗機票未
買唔到就買魚杆
記得帶指南針

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-8-9 03:47 PM 發表

驚佢地釣釣下魚, 又比老解野生捕獲, 送番大陸慢慢玩
走左既我估大把傳媒都唔知啦

犯法就梗,查到更嚴重犯法行為,一次過拉晒班人,一鑊熟。

葉建源條友真係有排震lor,隨時一出境即拉,瞓瞓吓覺都驚國安上門拍門拉人😂😂😂

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2021-8-9 03:52 PM 發表
係喎舉報比國安處未?
上埋報, 我諗國安處都收到風了!

一網打盡

引用:
原帖由 ricowong2503 於 2021-8-9 03:53 PM 發表
葉建源條友真係有排震lor,隨時一出境即拉,瞓瞓吓覺都驚國安上門拍門拉人😂😂😂
葉建源呢個仆街一早聞到梧材香, 想龜縮推個波比人, 隨時已經著草了!

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-8-9 03:39 PM 發表

咁用油盡燈枯會唔會好D?
死灰復燃,除惡必須務盡。 時辰到,就要還,不是換個裝便當無回事。

己犯國安法,一定全部要治罪坐監

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2021-8-9 03:20 PM 發表
因組織或參與民主派「35+」初選,47名泛民人士涉違反《港區國安法》被檢控,外界質疑最近被內地官媒批為「毒瘤」的香港教育專業人員協會(教協),去年曾借出辦事處予相關人士舉行記者會,向公眾宣傳初選方案是否同屬違法。有法律界人士指出,教協借出場地予有關人士宣傳違法初選,有機會與涉案人士一樣, 同被控「串謀顛覆國家政權罪」。

教協去年6月及7月分別借出於旺角會址及銅鑼灣辦事處,予提出「攬炒十部曲」 ...
最怕政府又縮陽,冇決心去整治教協

睇黎好快有搜查令封鋪

人地都發哂聲明講明係亂港反中既地下黨、係林鄭同佢班黃底膠官重想攬教畜協會、呢屆政府首長膠官真係好努力撐呢班人!!!

賣國賊組織,只有解散一途,會員清查入獄無走雞!

一隻曱畜都不能放過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]