• 瀏覽: 844,032
  • 回覆: 455
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 33Chris 於 2021-8-12 10:16 AM 發表
雖然法輪功消失是好事,但國安處唔應該畀佢哋全身而退

嚟個真真正正的邪教,幾個月前仲有成大班民屎議員劣師和馬臉醫畜祝去咩日快樂哦,,嚟班邪教一定要追殺到底

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-8-12 10:31 AM 發表

唔會少咗記協嘅

嚟段時間政府高招呀,傳追討街道辦薪酬然後200隻畜牲跳船,,傳國安調查教畜會去又接,嚟個傳字萬試萬寧哦

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-8-12 10:31 AM 發表

主幹撒出香港,佢地死仕仍會留守香港,隂暗地做反政府活動。
呢個帖會更加多死呆蟲入來。
所以我地要好好保護嚟個貼,有咩三唔識七又帶風向就唔好同去爭,大叔兄會懂處理的。

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-8-12 11:57 AM 發表

大家唔好開心住, 法輪功澄清係假新聞喎

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2164321/即時-港聞-網傳法輪功學員撤出香港-會方否認指-假新聞
數無講掂錢又未分好,有些想跳有些想睇下形勢,,,各大媒體大鑼大鼓報導完才話假網頁假新聞
七月鬼門關大開和妖孽群魔亂舞呀,仲有20幾日才關門大把好戲上演,各位啤酒花生準備好沒

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-8-12 12:44 PM 發表

有親友都分隔兩地,他自己一個人在香港。
前排有病又無人照顧,頭髮長,鬍鬚長又唔理,好頹廢。
唔知點幫到佢,只有間中打電話問候下佢,覺得佢好慘。
真係無計多點關心他吧這樣煎熬真係搞到人都癲的,又擔心內地妻兒or父母生病怎樣,講得唔好聽真係送終都送唔到,,也要自己看開點頂住

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-8-12 12:44 PM 發表
"伍家朗按照約定,周三於Instagram開啟直播接受網民提問,最高峰時多達1.4萬人同時觀看。很多關心家朗的球迷都非常緊張甚麼時候可以看到他上場作賽,家朗回應時表示:「我不會參加全運會,因為打完奧運希望調整狀態,會練習多兩個月再迎接比賽。」並透露下個參賽目標是10月舉行的歐洲賽事。"

連証明自己清白可以返上去都唔做?
咁佢出年仲參唔參加亞運?
所以去係咩人真係一目了然啦,而且仲食到其他辛苦經營運動員的人血饅頭,現在又話增加資源又話加薪又福利,,,其實運動員出政府糧都會宣誓效忠中華人民共和國香港特別行政區,因去地係背著特區國旗去比賽而且拿特區政府資助

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-8-12 01:05 PM 發表

就算2012反國教唔退,2014違法佔中吾退,2016魚旦暴動唔退,正常人去到2019黑暴都會退,早走早著
所以cy話這群教師貪小便宜係無錯的,這2天教畜會人頭湧湧以為聲援去地,原來係去執平貨,,教師哦教師哦,有請宋世傑

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-8-12 01:08 PM 發表

腰兄儲定假聖誕鵲橋相會

支持政府打殘教畜脅,聞震,妓脅同積肛聞
鵲橋相會然後又要唱分飛燕
鬼月風聲鶴唳群魔亂舞,大家真係要安坐家中等睇好戲
支持政府打賤教畜會,妓拹,積供聞,民陣屎,九姑娘,黑醫畜

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-8-12 01:16 PM 發表

當日五點起身返工大有人在,包括在下當日也是五點幾出門,因為冇輕鐵冇巴士,一大班人行路去天水圍坐西鐵。所以支持堵路嗰班杏嘉富貴,真喺欠當日努力返工嘅正常市民一個道歉。
所以仲見到街上舖頭貼晒文宣真係幾激心的,雖則已報去國安但先後嚴重有別,我總相信去地總有一天時辰到要還的

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-8-12 01:27 PM 發表

我覺得今日2單化濃功同妓脅新聞,雖然各自澄清喺假新聞,但空穴來風,未必冇因,買定花生啤酒睇好戲,隨時嚟個雙響炮
可能到最後都係傳的,傳下傳下去地自己接左去,街道辦傳下傳下都3個月了,現在連聲都無晒但就有200個白痴自殺

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-8-12 01:30 PM 發表

講起街道辦,講下講下八月差唔多過咗一半,但仲未有行動,班晨早跳咗船嘅,會唔會覺得自己笨實呢?不過政府高招,揾人放下風,再慢慢同你玩
意見一致
支持中央,愛國愛港

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-8-12 01:36 PM 發表

我等睇雙響炮,化濃功搭妓脅連贏位

一個唔覺意積肛盲同聞震走埋入嚟,隨時中個四重彩
我13歲買馬到現在都無中過四重彩,真係想中返條睇下咩感覺

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-8-12 01:39 PM 發表

腰兄話冬大過件.  21/12要見老婆
我地D老派人真係冬大過年的,但假期渡來渡去都係要過元旦,仲要用上一年儲的假加2022年的假

引用:
原帖由 放假喇 於 2021-8-12 04:20 PM 發表

呢個世界真係天理循環
黃霉黑霉以前咁鍾意用啲似真還假新聞去誤導市民,今日就用返呢招黎過不攻自破
以其人之道還治其人之身,嚟班人糞玩了香港幾十年近年還以為可隻手遮天,但去地忘記一樣野,香港永遠都係中國的香港

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-8-12 06:58 PM 發表
但願這個判決,對將來所有針對民生及政治議題嘅政府政策嘅屍髮碌柒,起到示範作用。

話時話,呢條碌柒皇唔喺破產咩,仲有錢屍髮碌柒。做埋咁多陰質嘢阻礙民主發展,呢條福佳幾時先去報到呢?

[頭條日報] 郭卓堅覆核明日大嶼前期撥款被駁 官指不應處理政治經濟議題

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2165224/
有時都懷疑人生,點解屍髮可以比一條友好像遊樂園玩完一次又一次,嚟條趴街不下二,三十之師法碌柒,,,人一生要這樣多嗎是否要做些限制啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]