• 瀏覽: 844,025
  • 回覆: 52
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 大叔2020 於 2021-9-15 09:40 PM 發表

呢個濕9妓協煮食,仲未瞓醒咁噃!可能大叔短評下一篇就輪到要寫「妓協末日」了!
終於等到技協末日

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-9-20 08:43 AM 發表

使唔使入啲貨
缺貨係副食品,洞房配合商家玩嘢

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-9-23 07:39 AM 發表
勁!
猿大炮的產品,唔知幾時先有

所謂磚家

引用:
原帖由 kttths 於 2021-9-24 11:31 AM 發表
外交部官式發出的黑暴清單,看來,要老美找數了!

外交部:美國干預香港事務、支持反中亂港勢力事實清單

一、炮制涉港法案,抹黑中方對港政策,插手香港內部事務,大肆干涉中國內政。

1、2019年11月27日,時任美國總統特朗普為顯示對反中亂港勢力支持、阻撓中國中央和香港特區政府止暴制亂、恢復秩序的努力,簽署美國國會炮制的“香港人權與民主法案”和“禁止向香港警方出口相關彈藥物項 ...
買定花生🥜

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-9-24 12:04 PM 發表

傻彤反中反港反到入骨髓
呢種人判佢入獄都無用
最好係判佢返國內進行教育
去國內最貧困山區體驗生活
反而想知佢父母係邊個,可以教出個漢奸女兒

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-25 01:57 PM 發表

要入左俄國境才算正式自由,美軍戰機隨時可以响俄境前截佢到阿拉斯加...
孟小姐坐的係中國政府包機,雖敢截?

引用:
原帖由 kttths 於 2021-9-25 02:30 PM 發表
烏合麒麟 - 歸舟

歡迎回家!十四億人等你!
回到家了。

歡迎你回家。

附件

73AA609D-38FB-46AA-9910-1753EFF6958A.jpeg(152.89 KB)

引用:
原帖由 maggietsoi3 於 2021-9-25 04:05 PM 發表
【孟晚舟更新朋友圈:中國紅照亮我人生的至暗時刻】孟晚舟在中國政府包機上更新了朋友圈。她說,“感謝親愛的祖國,感謝黨和政府,正是那一抹絢麗的中國紅,燃起我心中的信念之火,照亮我人生的至暗時刻,引領我回家的漫長路途”。

全文如下:

月是故鄉明,心安是歸途

舷窗外一片漆黑,機翼上的航行燈閃爍不停,在寂靜的夜空中,這些許的微光顯得格外溫暖。此刻,我正飛越北極上空,向著家的方向前行,馬上就要投入偉大祖 ...
歡迎孟女士歸來

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]