• 瀏覽: 843,757
  • 回覆: 417
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 14:15 發表

唔好傻啦,要郁就唔會比長公主上機啦,上左機有咩風吹草動就可開得戰,,老尾敢嗎
好好的開心日子,撞上個傻嘅,大煞風景

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 14:20 發表

應該仲係睡夢中
我個包機有咩風吹草動,郁你老尾也合情合法合理
我回另外一位C兄,欣賞長公主與祖國並肩作戰的精神,無端端走埋嚟柒。

老尾今天再癲,也未至於亦未有膽量對國家做出戰爭行為

引用:
原帖由 ET0101 於 25-9-2021 14:33 發表

得到一個信息:
你老尾唔好再係到指手劃腳,我們中國不吃這一套。
這個訊息,年初已由楊潔篪主任話比佢老尾知

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 14:35 發表

長公主機上發的文睇到我眼濕濕,無國哪有家,這句祝願祖國母親生日快樂
長公主在祖國72華誕前夕歸家,別有一翻意義

32年的反動組織,正式壽終正寢

當年有份遊行及去跑馬地馬場的我,今天好支持佢哋快啲摺埋

[頭條日報] 支聯會舉行特別會員大會 大比數通過解散議案

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2239180

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 16:23 發表

支持摺埋,但記得局長說摺左唔係代表不用付刑責的
當年帶著學弟學妹去維園去新華社,投個票比民屎派和魚老尾的我,終於睇清楚班趴街所有惡行,罄竹難書呀
仲有明天黑鴿將會投票自殺,為散黨舖路

利申:我當年投過矮仔達,估唔到佢咁無義氣,叫人衝自己鬆

辛苦比卡超局長,除咗管國安外,防疫都要管埋,可幸政府專家衹有許教授,冇嗰個猿磚家份

[頭條日報] 李家超抵深圳 明率團出席內地與香港疫情防控工作對接會

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2239210

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 25-9-2021 17:02 發表

佢管防疫係好事, 應該可以好快就手起刀落, 邊個阻頭阻勢就踢走佢
正是我心所想,要通關,必需同內地防疫接軌,要嘅喺用咩方法可以做到嘅官,而唔喺因為有咩難題,所以做唔到嘅官。

這世界不再是佢老尾說了算,巴鐵帶隊撐阿爺頂佢老尾

[頭條日報] 巴基斯坦代表65國 聯合國人權理事會上反對干涉中國內政

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2239273

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 17:33 發表

卡超司長同深圳做對口窗位應該做到實質野出來 ,現在最難搞就係全民追蹤,但愚港最少200萬趴街反政府,用咩對策我都諗唔到
同樣政務司,光頭宗黑暴後從沒返過內地,所以點解無得勞心知肚明啦
真的好期待比卡超局長可以傾出成績,至於光頭宗,收尾等退休,自然不作為

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 17:37 發表

近百個國家支持和理解中方立場,國家說過不是以霸權來操弄聯合國,聯合國係每個國家都有發言權,大家係同等的
民主不是佢老尾的專利,聯合國也不是佢老尾的聯合國,你估仲喺韓戰時的聯合國咩

引用:
原帖由 owan12345678 於 25-9-2021 18:22 發表

孟小姐坐的係中國政府包機,雖敢截?
載旗航機,領土延申,邊個敢亂嚟?

引用:
原帖由 ET0101 於 25-9-2021 20:12 發表

來自深圳灣
孟小姐值得受到這種禮遇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]