• 瀏覽: 763,731
  • 回覆: 38
  • 追帖: 168
引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-15 07:18 PM 發表

鄧局長今日又同妓協過咗兩招,睇怕妓協都喺時候安心上路
妓協仲唔醒水嘅話,佢地就後果自負

熱賣及精選
引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-18 10:44 AM 發表

近期處理黃工會或其他搞事份子,也不一定用國安法。國安法加完善選舉制度,讓願意執法嘅武官有底氣去大力打。至於平身避事嗰啲,明年3月後,應該會陸續清洗。
我啲黃💩朋友仲話政府DQ黃工會及大肆拘捕反中亂港的人(黃💩口中所講有"良知"嘅人),是政府夾埋警方進行的赤裸裸的"正字打鴨"及大清算
啲黃💩嘅被迫害妄想症又發作,我聽到都笑左

引用:
原帖由 hk_mask 於 2021-9-19 03:53 PM 發表

最慘內地一禁,台🐸啲生果就會轉嚟香港,多得佢唔少!😖
我認為啲黃店一定大量入貨去支持呆🐸,啲小黃人又會大量課金購買

引用:
原帖由 frmrom 於 2021-9-20 10:31 AM 發表

又係一早上門拉人

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1611401-20210920.htm?spTabChangeable=0

賢學思政:召集人王逸戰及秘書長陳枳森被國安處拘捕

組織「賢學思政」在社交網站表示,警方國家安全處今早6時40分上門拘捕召集人王逸戰及秘書長陳枳森。

浸大編委會社交網站表示, ...
警方國安處做得好
呢組織的葵涌貨倉所在的工業大廈就在我返工的工廠大廈隔離(同樣都在葵涌華星街),可惜的是都未能親身見到警方國安處的人做野,真是緣慳一面
支持警方國安處繼續打擊反中亂港的組織

今日有位Fedex的速遞員來我公司收件,佢嘅手機📱鈴聲🎶居然是"願榮光歸香港"個首垃圾兼難聽到極點嘅曱甴歌,我已經肯定該位速遞員是一隻曱甴,而我當時想播番香港警察的最新主題曲"捍衛香港"的手機📱鈴聲🎶俾佢聽,可惜佢走得太快播唔切
睇來所有公司都要學下政府及國泰咁,清除公司內所有黃黑勢力

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-9-22 01:11 AM 發表

Cx 要留位比佢啦。
我有個黃💩朋友曾經在港鐵任職過列車駕駛員,在黑暴肆虐期間,我當時好奇地問佢點睇暴徒不斷破壞港鐵的列車及設施,佢居然話睇唔到有呢件事發生,甚至話呢啲新聞是假新聞,用來老屈佢地所講嘅"手足",勁

一個堂堂大國的總統居然在接見其他國家元首面前瀨💩,真是失禮街坊唔知小黃人又點睇黃媒點解又唔報導
白宮嘅人仲要趕走記者,等同打壓新聞自由,妓協點解唔出聲嘅

https://www.facebook.com/108652484048352/posts/390507362529528/

引用:
原帖由 kttths 於 2021-9-24 11:31 AM 發表

外交部官式發出的黑暴清單,看來,要老美找數了!

外交部:美國干預香港事務、支持反中亂港勢力事實清單

一、炮制涉港法案,抹黑中方對港政策,插手香港內部事務,大肆干涉中國內政。

1、2019年11月27日,時任美國總統特朗普為顯示對反中亂港勢力支持、阻撓中國中央和香港特區政府止暴制亂、恢復秩序的努力,簽署美國國會炮制的“香港人權與民主法案”和“禁止向香港警方出口相關彈藥物項 ...
阿爺列出老美種種的惡行,做得好
睇來小黃人及黃媒又會選擇性失明及選擇性失聰

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021-9-25 10:18 PM 發表

歡迎美麗的時刻,平安晚舟歸來,合家團圓🧧🌹
我在電視睇到孟晚舟平安歸來,真是很感動,佢能頂住老尾及楓葉國對其無理指控,真心敬佩其呢份勇氣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]