• 瀏覽: 843,746
  • 回覆: 290
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 01:56 PM 發表

條數有排同大麻多計,做老尾隻狗,搞到自己兩面不是人
杜魯多大選成功連任後就即刻放人...

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-9-25 01:19 PM 發表

老尾國共內戰就以為國民黨輕易打低共產黨,但武器精良軍人超幾倍下唔夠4年中華人民共和國就成立了,,50年代以為朝鮮戰爭拖死我國,點知3.8線都過唔到要簽停戰書,,越戰又這樣,阿富汗又歷史重演。
所以到今天也不明愚港的所謂民屎派,為什麼覺得自己贏到中央,,
班傻蛋以為區會大勝就等於贏了世界,以為下屆立法會35+硬,跟住就夾埋地產黨去逼中央換特首換制度...

引用:
原帖由 ET0101 於 2021-9-25 01:35 PM 發表

幾十歲人
你唔係天真到以為世上有清者自清呀麻?
陰公囉
😱😱😱
老美司法係扭曲公義我知...
但孟女士由頭到尾都無認過罪...因為也是清者自清的至持...

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 02:09 PM 發表

你醒未呀? 國旗航機是國家領土的延伸, 無緣無故截人哋國旗降機, 是戰爭行為啊!係你先講得出呢啲幼稚嘢。
美國佬癲到可以無緣無故去扣留人,佢地癲起上黎點會唔咁做?

美國佬扣留孟小姐其實都係戰爭行為啦.....

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-9-25 02:15 PM 發表

唔好傻啦,要郁就唔會比長公主上機啦,上左機有咩風吹草動就可開得戰,,老尾敢嗎
呢件事俾我見到老美係甚麼也不可信....

孟女士事實上響呢件事都學到野,就係一日未回家一日都要低調...
年半前,佢既律師團隊意氣風發話孟小姐走得,跟住響門口作出V字手勢,結果俾美國佬玩上訴就扣留到今日.....
隨後,孟女士更換左律師團隊,並有長期作戰的心理準備下一切低調,甚至審完去機場都只係發個聲明就算....

總之...五眼都係同一屁股出氣......

昨日何志平前局長,今日孟晚舟女士,俾全中國人見到老美點樣去屈人...何前局長無孟女士咁有錢之下結果要坐3年冤枉監....

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 02:20 PM 發表

你不如話老尾條氣唔順,會放核彈喇,一了百了喇。

你咁有獨到高見,不適合回我這種普通愚民,唔使再回我喇。
你也不必回我,你覺得我亂叉咁up咪算囉....

我都知有好多人拉黑左我...我也不介意...

開舖,別了....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]