• 瀏覽: 843,075
  • 回覆: 455
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 02:25 PM 發表

我回另外一位C兄,欣賞長公主與祖國並肩作戰的精神,無端端走埋嚟柒。

老尾今天再癲,也未至於亦未有膽量對國家做出戰爭行為
長公主機上發的文睇到我眼濕濕,無國哪有家,這句祝願祖國母親生日快樂

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 03:35 PM 發表
32年的反動組織,正式壽終正寢

當年有份遊行及去跑馬地馬場的我,今天好支持佢哋快啲摺埋

[頭條日報] 支聯會舉行特別會員大會 大比數通過解散議案

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2239180
支持摺埋,但記得局長說摺左唔係代表不用付刑責的
當年帶著學弟學妹去維園去新華社,投個票比民屎派和魚老尾的我,終於睇清楚班趴街所有惡行,罄竹難書呀

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 05:09 PM 發表

正是我心所想,要通關,必需同內地防疫接軌,要嘅喺用咩方法可以做到嘅官,而唔喺因為有咩難題,所以做唔到嘅官。
卡超司長同深圳做對口窗位應該做到實質野出來 ,現在最難搞就係全民追蹤,但愚港最少200萬趴街反政府,用咩對策我都諗唔到
同樣政務司,光頭宗黑暴後從沒返過內地,所以點解無得勞心知肚明啦

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 05:13 PM 發表
這世界不再是佢老尾說了算,巴鐵帶隊撐阿爺頂佢老尾

[頭條日報] 巴基斯坦代表65國 聯合國人權理事會上反對干涉中國內政

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2239273
近百個國家支持和理解中方立場,國家說過不是以霸權來操弄聯合國,聯合國係每個國家都有發言權,大家係同等的

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-9-25 05:55 PM 發表

希望李司長有奇謀妙計
可能阿爺有錦囊,,卡超我比3個錦囊你,記得非不必要才打開呀

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 06:51 PM 發表

真的好期待比卡超局長可以傾出成績,至於光頭宗,收尾等退休,自然不作為
真係唔知傾成點,但澳門又有輸入關連個案,香港又立即封回港易,,睇嚟通關都有排傾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]