• 瀏覽: 843,873
  • 回覆: 417
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 微塵一粒 於 9-8-2021 20:34 發表

一睇就覺得陰國喺度搵藉口收緊垃圾入口😭
唔好啊~~~仲有好多黃黑未走架😢
陰國真係一貫陰濕
大陰千萬唔好咁早封曱甴關,等佢哋快啲走曬過去,清潔香港

引用:
原帖由 有女萬事足 於 9-8-2021 20:36 發表

有傳話係普通保安,不過自己作大話係物業經理喎。
吹到咁大?不過曱甴冇腦唔喺扮嘅,喺真喺冇腦

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 9-8-2021 20:46 發表

睇嚟大陰國會踢走所謂傑出蟑螂走,以為個個幾球野過去原來幾皮都無,,中央真係要諗吓計塞住嚟班人後門
過得去嘅,叻極咪賣咗香港仍未供完嗰層樓,帶住點點已供嘅樓款同賺了的樓價差價,諗住過去食老本。

但也有不少厄盡身邊親友,拎十萬八萬過去,諗住食大陰福利。

前者大陰無任歡迎,五年後揸乾揸淨再踢你走,後者就要立時踢走,免得引老鼠入米缸。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 9-8-2021 20:58 發表
毒果一路好走
一個時代的終結,一個反動組織的終結

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 9-8-2021 21:00 發表

自己死過去真係好行夾唔送,但很多呃盡親朋夾款跳走,致雙親不理,,,嚟班人真係死無全屍呀
善惡到頭終有報,他日佢哋喺大陰被佢哋嘅後代厄盡家財,再踢翻愚港,到時自己受翻曬

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 10-8-2021 10:38 發表

避到初一過唔到十正
成日以為踢保好型,現在教去地踢保條傻佬可以坐到花甲才能出返嚟
班傻西曱甴真喺以為成功踢保後,警察喺吹佢唔脹,仲要叻到唔走佬等拉,查實當日警察喺因為未夠時間睇曬證據,喺48小時落差廚,先比你保釋候查。

引用:
原帖由 ahmei 於 10-8-2021 12:18 發表

巴士的報社長,KOL工聯會小花陳穎欣都請假,前者直情上埋鏡遞表格。
原來盧總參選,所以暫時決勤巴士的點評,由李彤代筆

引用:
原帖由 ahmei 於 10-8-2021 12:35 發表

唔知佢地要做咩準備要請假幾個星期。
因所有公開論述,不管線上線下,均計入選舉開支

引用:
原帖由 big3624 於 10-8-2021 12:47 發表

乜你咁多副作用,我剩係肚餓咋

支持政府加壓力,要求大學所有入校院人士全部要打咗疫苗先准入
科大行頭,其餘大學跟尾,情況同招呼學牲會一樣

引用:
原帖由 乾坤360 於 10-8-2021 14:03 發表

坦白話當年老尖老黑點惡點串,都唔敢踢保,點似依家靚仔膽生毛去燒警方車輛、擲汽油彈。
黑社會最惡也衹是12點前警察話事,12點後佢哋話事

黑暴曱甴就廿四小時佢哋玩曬

支持警方嚴正執法,打殘曱甴

引用:
原帖由 6月飛雪 於 10-8-2021 14:04 發表

仲記得班曱甴以踢保為榮
出嚟講嘢好意氣風發
佢哋根本無諗過警察可以繼續搜証再拉佢
背後操盤手要水人出嚟掟汽油彈,當然要昆佢哋踢咗保會冇事,但之後再拉翻,就關人蛋治

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 10-8-2021 14:13 發表

踢保都應該有幾百人,從今開始日夜煎熬去地真係生不如死,門鐘響有人拍門都擔驚受怕,但路自己間趴街唔好哭,,做左犯法事係要還的
如果頂唔順,可以自己去差館自守㗎,自守+認罪,可以判輕啲

引用:
原帖由 有女萬事足 於 10-8-2021 14:20 發表

啲黃絲曱甴個群度,佢哋嘅回應就係:嘩 ,仆街,使唔使趕盡殺絕啊。
大部分都係話(乜警乜×家)
恐怖主義治港。
咁佢哋當日掟汽油彈,破壞鐵路系統,堵路,破壞商舖,放火燒人,掟磚掟死人,殺警,不就是趕盡殺絕嗎?

支持拉鳩曬啲曱甴,全部重判

引用:
原帖由 ing.baring 於 10-8-2021 14:27 發表

犯左法,只要有足夠證據就一定會拉人兼告上法庭,完全唔關踢唔踢保事,只有蓮燈嗰班白痴仔先會信埋晒呢啲鳩噏野
班曱甴冇思想,人講咩佢就信,抵拉曬去坐監

引用:
原帖由 有女萬事足 於 10-8-2021 14:28 發表

仲有個留言係話天理循環報應不爽喎我心諗你班仆街自己攞嚟,以前去到盡又唔見留手咪一樣趕盡殺絕,今時今日係抵佢哋死。
有女兄,曱甴其實講緊自己,你諗多咗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]