• 瀏覽: 843,776
  • 回覆: 117
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-9-10 10:52 PM 發表

梁瓜其實仲有機會清晨比國安請飲茶的,上年10月仲係中環和老尾領事密談,,,唔方開心就真係會安享晚年國安實施後完全唔出嚟柒,腦癌莊應該繼續醫癌吧,上次唔知真假腦癌但打後就不繼復發再復發,,如老尾我覺得去今年內走佬,,,鍾庭x條假民調漢奸有份非法初選,去應該都日日擔心早上有人拍門,,,,,而走佬這就永遠不能回來,過多幾年後悔莫及
唔方開心只能低調地在港渡餘生。

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-13 07:11 PM 發表
AV仁家先嚟跳船,已經改變唔到打棟入打橫出嘅結果

你都食得禾米多,靠炆煮豉油食飯食咗幾十年,實際做咗幾十年漢奸,喺時候找數了

[頭條日報] 何俊仁宣布退出支聯會等3組織 並辭任所有有關職務

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2217028
呢班人害左香港幾十年,點可以俾佢地甩身!

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-14 01:15 PM 發表
燒膠樽呢個監躉終於可以收皮,不過唔好以為摺埋會無事,國安應該要跟進下黑金來源

[頭條日報] 關注囚權組織「石牆花」宣布解散 荔枝角辦事處即日停止服務

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2218471
呢條贛膠樽咁落力想搞監獄風雲,咁快縮沙?唔同金主叫價高啲話家陣風險好大。
多謝紀律部隊幾位一哥瓦解佢地嘅勢力。

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-18 10:38 AM 發表

真搞笑,所謂盟友可以咁兒戲,召回大使喺好重嘅外交手段,今次法國佬應該喺好撚慶
香水國只係賣鹹水欖,滷味係賣化核鹹水欖,高檔好多。
袋鼠國其實有卯需要買咁多鹹水欖做乜,大袋鼠真係有問題,奇異果國講明咪潛過來。
香水國冇左隻大雕,被盟友食夾棍,嬲爆要玩unfriend,好瘀!

引用:
原帖由 lazy22 於 2021-9-21 03:43 PM 發表

呢度唔少人嘅主觀意願都同妳一樣,係行一國一制可能有生之年可以實現呢希望在明天嘛

(唔使不斷提醒一國一制冇可能,係人都知2047前冇可能但想行一國一制不等同抹黑如果咁唔講道理,咁抗拒一國一制即係唔認同中央內地行緊嗰套制度
不過,點都要面對現實。中央講過好多次要行一國兩制,幾十年的歷史是很短的,那怕我地只是說負氣話還是對現狀有無力感,相信這是大方向,阿爺真的很有耐性。呆灣,也許有另一局面都未定如果不用梧桐而又肯合作的話。

引用:
原帖由 a_drew 於 2021-9-24 08:13 AM 發表

香港有什麼傳霉報導?
而家話係假新聞。
只是老味唔想有傳媒提問但俾金毛搶先回應英記者後就截住左,惹起尾記不滿,因佢地問都冇得問咁話喎。

引用:
原帖由 hanE 於 2021-9-24 12:46 AM 發表

呢隻狗對香港萬般不捨啦,佢係香港扮蕃狗講蕃話自覺高人一等係陰國佢係乜?
過到果邊就低人一等,佢實明白啦,

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-9-25 11:38 AM 發表
都話尾國
遲早要承認中國疫苗😏😏
https://www.hk01.com/國際分析/679977/美國默認中國疫苗-新冠疫情讓拜登被動改變
歐盲也跟住承認吧。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-25 02:20 PM 發表

呢件事俾我見到老美係甚麼也不可信....

孟女士事實上響呢件事都學到野,就係一日未回家一日都要低調...
年半前,佢既律師團隊意氣風發話孟小姐走得,跟住響門口作出V字手勢,結果俾美國佬玩上訴就扣留到今日.....
隨後,孟女士更換左律師團隊,並有長期作戰的心理準備下一切低調,甚至審完去機場都只係發個聲明就算....

總之...五眼都係同一屁股出氣...... ...
不要再俾悲觀情緒牽著走,公主回到家後,巴巴兄可能又想到別的不好事會發生。

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 02:25 PM 發表

我回另外一位C兄,欣賞長公主與祖國並肩作戰的精神,無端端走埋嚟柒。

老尾今天再癲,也未至於亦未有膽量對國家做出戰爭行為
真的很欣賞大公主及其團隊行出來的隊形,每次都要讓人見到她綁著腳鎖,穿著得體優雅,神情從容那怕背後的千辛萬苦。

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2021-9-25 05:16 PM 發表

老尾有實力的上話,息會放人?放了人又不讓人走,有什麽後果?
專機已進入國家境內了。
這是一場交易,老尾一定要人機平安,否則,後果自負。

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 06:51 PM 發表

真的好期待比卡超局長可以傾出成績,至於光頭宗,收尾等退休,自然不作為
全霉對光頭宗不薄,離場後,完全冇同佢開死因研究庭。

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-10-1 01:02 PM 發表
袋鼠佬瀨共,鄉港黃狗點算?

澳大利亞總理辦公室網站1日發布的新聞稿指出,TGA當天公布了對科興Coronavac疫苗和印度Covishield疫苗(由阿斯利康和印度血清研究所合作生產)提供的保護數據的初步評估,並建議將這兩種疫苗列為“被承認的疫苗(recognised vaccines)”。
主人已承認,跟尾狗就放心照做,個個等住中國水。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]