• 瀏覽: 843,821
  • 回覆: 7,396
  • 追帖: 126
+1390
到, 繼續支持🙋‍♂️

期待議會大執位之後,繼續大力清除幾座大山 !

引用:
原帖由 大叔2020 於 7-8-2021 17:28 發表
此帖是有關時事政治,請留言集中在時事政治討論,其他題目或閒聊請到其他帖留言。

較早前幾篇《大叔短評》,說到民族主義,又批說到黑媒體及教畜協會會遭到清算。觀乎這幾個月的發展,毒果日報被抄家,多名高層及主筆都被國安調查及拘捕,我相信這只是個開始,因為警方搜去了毒果日報多部電腦手機及伺服器,我相信在其中會藏著大量反對派及外國勢力反中反華反港的資 ...
支持大叔,大叔已經估中毒🍎執笠及港台被強力整治,島大學畜及教協被開波,希望大叔繼續料事如神,好好整理好立法會,加強施政效率,為市民做實事

希望下一屆立法會有足夠既紅人喺每一區參選,唔想再見到果一班偽建制出嚟扮祖師爺

多謝大叔
支持

島大有班校友出嚟聯署要校委撤回決定
不過我估計作用唔大

報到

支持

支持大叔繼續發言......埋位.......

引用:
原帖由 jandm 於 2021/8/7 17:33 發表

只會打波,不會打人的年青人

點解唔搵佢做奧運閉幕持旗手呢?

引用:
原帖由 jandm 於 2021/8/7 17:33 發表

只會打波,不會打人的年青人

借相片一用

真不明白?
點解唔搵佢做奧運閉幕持旗手呢?

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2021-8-7 06:01 PM 發表

借相片一用
請版友盡量留有關時事政治之討論內容,謝謝。

引用:
原帖由 大叔2020 於 2021-8-7 05:28 PM 發表
此帖是有關時事政治,請留言集中在時事政治討論,其他題目或閒聊請到其他帖留言。

較早前幾篇《大叔短評》,說到民族主義,又批說到黑媒體及教畜協會會遭到清算。觀乎這幾個月的發展,毒果日報被抄家,多名高層及主筆都被國安調查及拘捕,我相信這只是個開始,因為警方搜去了毒果日報多部電腦手機及伺服器,我相信在其中會藏著大量反對派及外國勢力反中反華反港的資 ...
都支持木SIR 來界立法會可以入席,

敢言和勇於 向黑暴SAY NO, 這方面, 是值得讚許的

現在有誰人真心為國家、香港,我們可以怎樣做

佢老尾又嚟搞「榮耀」

美國多名議員籲
將榮耀列入實體清單

https://www.hk01.com/即時國際/660640/美國多名議員籲將榮耀列入實體清單

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]