• 瀏覽: 844,192
  • 回覆: 7,396
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 大叔2020 於 2021-9-25 09:00 AM 發表

去啦去啦,禾🐷池你咁做!
大叔...你咁樣小心會被人話"煽惑", "鼓動"別人去犯法喎.........

引用:
原帖由 zamora 於 2021-9-25 07:11 PM 發表

大叔...你咁樣小心會被人話"煽惑", "鼓動"別人去犯法喎.........
師姐,係🐷池,唔係支持噃!

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 06:51 PM 發表

真的好期待比卡超局長可以傾出成績,至於光頭宗,收尾等退休,自然不作為
真係唔知傾成點,但澳門又有輸入關連個案,香港又立即封回港易,,睇嚟通關都有排傾

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-9-25 07:32 PM 發表

真係唔知傾成點,但澳門又有輸入關連個案,香港又立即封回港易,,睇嚟通關都有排傾
來自深圳灣

附件

28A3197C-E641-44B8-ADF6-6CA7A8D5533A.png(354.95 KB)

引用:
原帖由 ET0101 於 2021-9-25 08:12 PM 發表

來自深圳灣
看這個吧!

引用:
原帖由 owan12345678 於 25-9-2021 18:22 發表

孟小姐坐的係中國政府包機,雖敢截?
載旗航機,領土延申,邊個敢亂嚟?

引用:
原帖由 kttths 於 2021-9-25 02:30 PM 發表
烏合麒麟 - 歸舟

歡迎回家!十四億人等你!
回到家了。

歡迎你回家。

附件

73AA609D-38FB-46AA-9910-1753EFF6958A.jpeg(152.89 KB)

引用:
原帖由 ET0101 於 25-9-2021 20:12 發表

來自深圳灣
孟小姐值得受到這種禮遇

引用:
原帖由 kttths 於 2021-9-25 08:36 PM 發表

看這個吧!影片
厲害👍🏻

引用:
原帖由 maggietsoi3 於 2021-9-25 04:05 PM 發表
【孟晚舟更新朋友圈:中國紅照亮我人生的至暗時刻】孟晚舟在中國政府包機上更新了朋友圈。她說,“感謝親愛的祖國,感謝黨和政府,正是那一抹絢麗的中國紅,燃起我心中的信念之火,照亮我人生的至暗時刻,引領我回家的漫長路途”。

全文如下:

月是故鄉明,心安是歸途

舷窗外一片漆黑,機翼上的航行燈閃爍不停,在寂靜的夜空中,這些許的微光顯得格外溫暖。此刻,我正飛越北極上空,向著家的方向前行,馬上就要投入偉大祖 ...
歡迎孟女士歸來

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2021-9-25 04:00 PM 發表

之前有條黃色8婆仲喺度懶關心咁同我講,扛打左科興去唔到外國喎好慘啊。我同佢講,外國有本事唔好承認囉,我咪邊度都唔去,淨係返大陸,無問題架喎!激死佢😏
我相信而家老美承認中國疫苗,更加激死佢🤣
挑,去玩都唔洗搵命博,現在係我地唔去疫區。

引用:
原帖由 zamora 於 2021-9-25 07:11 PM 發表

亂拋垃圾,的確係犯法㗎🤣

歡迎美麗的時刻,平安晚舟歸來,合家團圓🧧🌹

引用:
原帖由 ET0101 於 2021-9-25 20:12 發表

來自深圳灣
真的太感動了🥺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]