• 瀏覽: 843,894
  • 回覆: 7,396
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 RockMe 於 2021-9-19 11:52 PM 發表

我只有2部手機同FreeBuds 3.  
FreeBuds3 五百幾蚊,
藍牙耳機之中, 算靚聲及性價比高.

孟晚舟案,
老美放聲氣, 傾緊和解, 要孟晚舟認罪及罸款.
個人認為只是老美單方面放風,
案件玩左幾年,  老美已無耐性, 不如收一大筆罸款. 睇怕要上億美元.
但我覺得中方或任正非不會認罪, 這是原則問題.
孟舟案估計老美唔想拖落去,睇下點草草了事
上次孟舟律師團隊已發聲明,寧牢底坐穿也不妥協

又係一早上門拉人

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1611401-20210920.htm?spTabChangeable=0

賢學思政:召集人王逸戰及秘書長陳枳森被國安處拘捕

組織「賢學思政」在社交網站表示,警方國家安全處今早6時40分上門拘捕召集人王逸戰及秘書長陳枳森。

浸大編委會社交網站表示,浸大學生、前賢學思政發言人朱慧盈今早約7時接獲國安處來電,要求她到住所協助調查,她約兩小時後抵達住所,國安處人員已在場等候。

據了解,國安處早上拘捕部分「賢學思政」成員,行動仍然繼續。

引用:
原帖由 hk_mask 於 2021-9-20 09:29 AM 發表

可能老美想營造假象,放人係有人認罪!🤭到放人時有咩保密協議唔講得,大家就先入為主覺係認咗罪...😏
最叻係你👍睇吓道友多點死!

引用:
原帖由 owan12345678 於 2021-9-20 09:24 AM 發表

缺貨係副食品,洞房配合商家玩嘢
請問洞房係??????

引用:
原帖由 hanE 於 2021-9-20 10:41 AM 發表

請問洞房係??????
方向報

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-9-19 03:47 PM 發表
袋袋鼠購買廿萬億美債,黏膠舔底做齊。相信下一步佢會撐呆灣做軍演。
無腦袋鼠自甘墮落做老尾把刀,絕對死不足惜,唔值得可憐

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-20 08:34 AM 發表

愚港總有一班萬事抬槓的黃人,以為呆民有好嘢益黃人,實質收垃圾加比人劏
日本仔就將啲垃圾輸出俾呆灣,呆灣就將啲狗屎輸出俾香港,諗起都好笑

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-9-20 08:48 AM 發表
(星島日報報道)英國香港基督教會日前宣布,曾遭《大公報》點名批評的反修例牧師楊建強,於九月十五日染上新冠疫情離世。去年五月,楊建強曾與部分教牧發表《香港2020福音宣言》,遭《大公報》及《文匯報》點名批評,指他們宣揚「向信仰群體滲透、洗腦,意圖策動分裂國家」。楊後來離港赴英,在蘇格蘭成立愛丁堡香港基督教會。
英國香港基督教會宣布,楊建強牧師於九月十五日返回天父懷裏。 香港中文大學神學院教授邢福增亦 ...
報應?

引用:
原帖由 RockMe 於 2021-9-19 11:52 PM 發表

我只有2部手機同FreeBuds 3.  
FreeBuds3 五百幾蚊,
藍牙耳機之中, 算靚聲及性價比高.

孟晚舟案,
老美放聲氣, 傾緊和解, 要孟晚舟認罪及罸款.
個人認為只是老美單方面放風,
案件玩左幾年,  老美已無耐性, 不如收一大筆罸款. 睇怕要上億美元.
但我覺得中方或任正非不會認罪, 這是原則問題.
點可能認罪?
認就俾佢地攞呢合理化所有對中國既無理抹黑.
仲可以話只係佢地寬大處理.

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2021-9-20 10:46 AM 發表

白粉布
哦!唔該哂。

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-9-20 10:46 AM 發表

方向報
唔該哂。

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021-9-20 09:09 AM 發表

經過今次選舉點票我真是不想再題愚港愚人😭,我呸!😡
一粒老鼠屎攪禍一鍋粥, 香港有無數粒老鼠屎, 睇見都眼冤😡

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-9-20 09:40 AM 發表
食衛局將更新疫苗接種紀錄加出生日期 以符合英最新入境要求

英國更新疫情旅遊限制措施後,香港的 Covid 19 疫苗接種紀錄因沒有註明出生日期,不符合英國政府要求,意味港人入境英國後第 2 日及第 8 日須接受 PCR 檢查,並隔離 10 天。港府表示,食物及衞生局正着手更新本港的疫苗接種紀錄,以配合國際入境規定,包括符合英國政府最新的疫苗紀錄要求。
政府發言人表示,知悉英國政府就入境英格蘭的新 ...
冇人撲出嚟話侵犯私隱嘅?🙄
冇人撲出嚟話極權政府嘅?💩

引用:
原帖由 hanE 於 2021-9-20 10:41 AM 發表

請問洞房係??????
毒果2.0

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]