• 瀏覽: 843,814
  • 回覆: 137
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-18 06:14 PM 發表

塞翁得馬,比佢走咗佬未必好事,如果唔走即刻入去受,可能廿年後出翻嚟。走咗去,過咗十幾廿年東躲西藏嘅生活,再返嚟受廿年,輸得仲多
咁又係呀!當日隻蓄牲拉到重益咗佢,假髮冠一定多多理由放生,所以我話呢啲父母叻唔切係有理由,如當日佢父母綁子上公堂罪會輕好多而家一家都係共犯!放長雙眼睇佢家人點死!

引用:
原帖由 Yanie 於 2021-9-18 08:58 PM 發表

我仲衰,我起友壇同馬隊長告狀,話有人東施效顰
😂東施西施。

引用:
原帖由 hk_mask 於 2021-9-20 09:29 AM 發表

可能老美想營造假象,放人係有人認罪!🤭到放人時有咩保密協議唔講得,大家就先入為主覺係認咗罪...😏
最叻係你👍睇吓道友多點死!

引用:
原帖由 owan12345678 於 2021-9-20 09:24 AM 發表

缺貨係副食品,洞房配合商家玩嘢
請問洞房係??????

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2021-9-20 10:46 AM 發表

白粉布
哦!唔該哂。

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-9-20 10:46 AM 發表

方向報
唔該哂。

引用:
原帖由 happyfatcats 於 2021-9-20 12:00 PM 發表

毒果2.0
謝謝你。

引用:
原帖由 cannotdisplay 於 2021-9-20 02:49 PM 發表
https://inews.gtimg.com/newsapp_bt/0/13991711478/1000
9月12日晚,丹麥海外自治領地法羅群島的海岸線被鮮血染紅。數小時內,當地居民乘坐快艇和摩托艇駛出45公里,將1428頭大西洋白海豚追逼至淺水灣后,將它們殺死。

社交媒體上的視頻顯示,很多奄奄一息的海豚被拖上岸,躺在死去的同伴之間,掙扎着緩慢死去。之后,海豚的屍體會被拖上海岸,並分發給 ...
環保狗死9哂盲哂呀!

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-9-20 08:13 PM 發表

超變態
國際社會除咗譴責應該要求佢哋食哂啲死海豚,殺嚟玩咁變態!傳統!咁就去返盤古初開時咁貼塊樹葉做乜著哂裝備,用船追趕的海豚?落海同海豚搏鬥用手捉嘛😡

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-21 09:55 AM 發表

中央港澳辦副主任黃柳權已經講左香港會繼續行一國兩制,唔好再響度抹黑呢個制度啦....
你對一國一制特別敏感,點解係抹黑呢?我就覺得直情黑咗嘞,唔使我哋抹!係黃人將其整黑,一國兩制原意係好照顧回歸初期港人意願,不至一夜變天那麼大衝擊,但事實擺係眼前,連政府內都黃人當道,公職專業有幾多愛國愛港?呢啲人治港?服務香港市民?黑醫護罷工救港都未問責喎?還要堅持一國兩制做乜?
不過你定啲嚟啦唔使驚!共產黨最講口齒,一定港人治港到2047.

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-22 04:45 AM 發表

你既口氣似乎係不滿中央多...
你如生係文革年代唔知會死多幾多人。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-9-23 11:42 PM 發表

咸濕佬都係財子,叫人衝自己就鬆,班傑青信晒你地入去坐,你班趴街就去陰國食炸魚薯條,有的就去呆灣打高端和食生果,,,,但濕狗財子最後這句唔啱聽咩叫有機會回來,趴街走左就唔好返嚟呀
呢隻狗對香港萬般不捨啦,佢係香港扮蕃狗講蕃話自覺高人一等係陰國佢係乜?

引用:
原帖由 oneforeall 於 2021-9-24 09:10 AM 發表

小金毛咁近,佢最清楚係開大定開細...

禾諗佢都頂左好耐!
頂得順,😂😂英國人最有身屎風度😂😂😂

引用:
原帖由 大叔2020 於 2021-9-24 08:40 AM 發表

創咗紀錄,真真正正搞到都「一褲都係」的嘅佢老尾腫桶。
可能寫係歷史前古未有😂😂😂😂

引用:
原帖由 kttths 於 2021-9-24 11:03 AM 發表

其實香港都好嚴重,三百幾萬張老人咭,所以今次林太二元乘車計劃就換曬 D 咭,個計劃最後應該有賺!
好多呢啲乞兒!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]