• 瀏覽: 3,141
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
+5
以神經腫桶凸郎普害死數十萬尾國人來比較,911腫桶謀殺數千尾國人真係小數目不值一提👻

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 7-8-2021 07:54 發表
今年是美國911襲擊二十周年,近1800名受害者家屬、救援人員和倖存者發表聯署信,要求總統拜登解密有關襲擊的文件,否則不要參與紀念活動。 當年的襲擊導致近3000人死亡,19名劫機者當中,有15人是沙特國民。聯署信表示,自從2004年調查911的委員會結束以來,已經發現很多證據,表明沙特政府官員支持襲擊,但美國多屆政府、司法部和聯邦調查局一直尋求將信息保密,阻止美國人了解襲擊的全部真相。 信件說, ...
民主大國隱瞞中東盟友支持襲擊

拜神每當被問到911時可以突然老人痴呆症發作,話:911係報案中心,無任何秘密,所以無文件啊

當年911發生咩事, 小蕃薯最清楚, 自編自導自演,為自家軍火商謀求生意!

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-8-7 07:54 AM 發表
今年是美國911襲擊二十周年,近1800名受害者家屬、救援人員和倖存者發表聯署信,要求總統拜登解密有關襲擊的文件,否則不要參與紀念活動。 當年的襲擊導致近3000人死亡,19名劫機者當中,有15人是沙特國民。聯署信表示,自從2004年調查911的委員會結束以來,已經發現很多證據,表明沙特政府官員支持襲擊,但美國多屆政府、司法部和聯邦調查局一直尋求將信息保密,阻止美國人了解襲擊的全部真相。 信件說, ...
沙特同民主黨咁friends,  死幾多美國人都唔會講啦

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-8-7 10:02 AM 發表
美國一直有唔少陰謀論者指出, 世貿已經預先放晒定向炸藥, 所以兩幢野燒左一陣就好似拆樓咁直線冧落黎.
重有另外一幢世貿七號大樓WTC7又係被定向爆破。英國BBC記者喺現時直播話佢已經冧咗,但WTC7喺佢身後完好無缺,廿分鐘後才冧。
西媒未卜先知嘅能力令人嘆為觀止。

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-8-7 02:22 PM 發表

唔只兩幢㗎,係三幢:仲有世貿七號大樓,佢冇被飛機撞中,但燒咗一輪,一樣好似拆樓咁直線冧落黎。
成件事根本就冇飛機。
飛機只係延時播放嘅電腦畫面😒😒😒

附件

Screenshot_2021-07-19-07-33-28-354_com.google.android.youtube.jpg(67.97 KB)

Screenshot_2021-07-19-07-33-28-354_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_2021-07-19-07-35-36-542_com.google.android.youtube.jpg(86.22 KB)

Screenshot_2021-07-19-07-35-36-542_com.google.android.youtube.jpg

IMG_20210719_073646.jpg(72.57 KB)

IMG_20210719_073712.jpg(94.16 KB)

IMG_20210719_073750.jpg(91.65 KB)

引用:
原帖由 seriouslyhansom 於 2021-8-8 06:18 PM 發表

成件事根本就冇飛機。
飛機只係延時播放嘅電腦畫面😒😒😒
其實我係話,世貿七號大樓冇被飛機撞,我冇話最高嗰兩座有冇飛機撞。
所以你同我講嘅嘢冇矛盾。

關啲家屬乜事呀?
拜金悼念下劫機班「義士」唔得呀?

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-8-7 10:02 AM 發表
美國一直有唔少陰謀論者指出, 世貿已經預先放晒定向炸藥, 所以兩幢野燒左一陣就好似拆樓咁直線冧落黎.
仲有Tower 7,

撞Shanksville架機,本來應該撞Tower 7,點知失敗,於是只好夾硬話因為大火,而令Tower 7倒塌。

鋼筋水泥的建築物,會俾區區小火而燒到垂直爆破嗎?

另外,Shanksville撞機現場亦引起大量懷疑,睇下條片,似撞機嗎?成架飛機陷入泥土裏面?

https://youtu.be/ELSIQfabe4M

不了了之

想搞沙特?🤣
美國即時無油到

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2021-8-7 09:36 發表
911極可能CIA+軍火商+黑水揾拉登落手!有戰爭有共同敵人就有$有選票,大家都有著數!
成日都有陰謀論話美國先係幕後黑手

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]