• 瀏覽: 3,146
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-8-7 10:02 AM 發表
美國一直有唔少陰謀論者指出, 世貿已經預先放晒定向炸藥, 所以兩幢野燒左一陣就好似拆樓咁直線冧落黎.
唔只兩幢㗎,係三幢:仲有世貿七號大樓,佢冇被飛機撞中,但燒咗一輪,一樣好似拆樓咁直線冧落黎。

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-8-7 02:24 PM 發表

唔知道點解,覺得你呢類生物智商特別高😩
呢類生物係任何主題都可以講同樣嘅嘢㗎。

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-8-7 02:22 PM 發表

唔只兩幢㗎,係三幢:仲有世貿七號大樓,佢冇被飛機撞中,但燒咗一輪,一樣好似拆樓咁直線冧落黎。
係, 仲有呢幢.

兇手都要保密?即係咪有問題唔想公開呢?!🤭

911過咗二十年都唔肯解密,事實可能好醜樣,或者涉及人物仲在位?

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-8-7 07:54 AM 發表
今年是美國911襲擊二十周年,近1800名受害者家屬、救援人員和倖存者發表聯署信,要求總統拜登解密有關襲擊的文件,否則不要參與紀念活動。 當年的襲擊導致近3000人死亡,19名劫機者當中,有15人是沙特國民。聯署信表示,自從2004年調查911的委員會結束以來,已經發現很多證據,表明沙特政府官員支持襲擊,但美國多屆政府、司法部和聯邦調查局一直尋求將信息保密,阻止美國人了解襲擊的全部真相。 信件說, ...
拜登表示:咩係911?

呢啲都係陰謀論嚟,點解會有人信嘅🤔

拜登記錯自己系拉登.

唔想人知CIA是真正兇手

自己搞出兵理由,點會公開

911真相咪係尾國人飾演洗衣粉入侵亞褲汗囉,美國人反抗,聲討尾國政拳😤

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-8-7 07:54 AM 發表
今年是美國911襲擊二十周年,近1800名受害者家屬、救援人員和倖存者發表聯署信,要求總統拜登解密有關襲擊的文件,否則不要參與紀念活動。 當年的襲擊導致近3000人死亡,19名劫機者當中,有15人是沙特國民。聯署信表示,自從2004年調查911的委員會結束以來,已經發現很多證據,表明沙特政府官員支持襲擊,但美國多屆政府、司法部和聯邦調查局一直尋求將信息保密,阻止美國人了解襲擊的全部真相。 信件說, ...
查查吓查到自己點算呀?

好多美國人民都知道政府好多野唔見得光 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]