• 瀏覽: 46,843
  • 回覆: 229
+3
中國外長連美國都照寸... 作為契弟既澳洲更加可以收皮

唔L同你King,死開啲啦......................

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-8-6 05:23 PM 發表

澳洲向中國宣戰?唔好搞笑!
只求一敗。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-8-6 04:17 PM 發表
中澳關係緊張局勢持續無解,澳洲外長佩恩(Marise Payne)在一次公開講話中拒絕中國提出的重啟中澳對話的先決條件,稱「不能滿足這些條件」。據路

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20181108/15416586415be3d811d2ae1.jpg/50Gq8QDZ_2N9caUvDUJ_xYq2rNvzpmW9cjhgoXI4YKE?v=w1280r16_9
who care?

引用:
原帖由 peter925 於 2021-8-6 05:24 PM 發表

只求一敗。
送一支東風俾袋鼠囉

引用:
原帖由 smart889 於 2021-8-6 05:06 PM 發表
中國叫澳洲不要講大話,不要做騙徒,咁嘅條件澳洲自然不會答應
仲有係叫袋鼠佬唔好做老尾隻走狗

咁你條肥肥白白就咪再打電話過嚟約炮啦

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-8-6 04:17 PM 發表
中澳關係緊張局勢持續無解,澳洲外長佩恩(Marise Payne)在一次公開講話中拒絕中國提出的重啟中澳對話的先決條件,稱「不能滿足這些條件」。據路

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20181108/15416586415be3d811d2ae1.jpg/50Gq8QDZ_2N9caUvDUJ_xYq2rNvzpmW9cjhgoXI4YKE?v=w1280r16_9
面人地比,架自己丟。

交返香港逃犯先啦!

中國要求澳洲不要再殘殺小童。 

澳洲說殘殺小童是他們核心價值, 絕不妥協

十六年後,在此重會。澳豬On9,勿失信約!

罪犯國政客都是自私自利,
得罪尾國還是得罪中國?
國家利益不重要,重要是抱尾國大腿。

幾條友決定整個澳洲生死

講到中國好想同佢傾咁, 照下鏡先啦! 老美想傾中國都未必制, 何況你係人地隻狗咋

中央就係唔想同澳洲佬傾

then, no big deal, 讓子彈飛多一會

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]