• 瀏覽: 11,706
  • 回覆: 25
送貨司機被指在黃大仙住所,舌吻女友不足10歲的長女,更用手指插陰道及試圖把陰莖插入,因而被控2項非禮及1項企圖強姦罪。案

送貨司機被指在黃大仙住所,舌吻女友不足10歲的長女,更用手指插陰道及試圖把陰莖插入,因而被控2項非禮及1項企圖強姦罪。案件今天(5日)在高院原訟庭續審。辯方在盤問女事主時,指全部指控均屬虛構,根本從未發生,事主矢口否認。另外,事主的母親則供稱,2014年「佔中」後,被告性格便變得暴躁,不時責罵母

現年30歲、代號「TCY」的被告,被控於2012年1月1日至2016年5月31日期間,在黃大仙一單位內,2次非禮及1次企圖強姦年齡在10歲以下的女童X

女事主X今天繼續透過視像系統接受辯方盤問,承認是她自己除褲後,被告才企圖插入陰莖,而不是早前所說,被告「幫」她除褲。X解釋,當初被告要求脫下褲子時沒有作聲,是因為感到「驚」,「細個唔識出聲,唔識問人點解」,何況自己「不嬲好靜,唔出聲」。此外,辯方指被告早出晚歸,X稱不知道,又表示「如果佢咁夜返,就唔會有呢3件事,可能係放假」。辯方最後呈上X的Instagram帳戶截圖作證物,圖片顯示事主穿脷環,有紋身且會吸煙,但法官就質疑,這些證物與案件有何關係

X作供完畢後,控方續傳召其母親Y作證。Y表示X性格文靜,以她所見,X和被告「無咩溝通」。2014年「佔中」事件後,被告便經常不回家,性格亦變得暴躁,情緒激昂,又在家中飲酒,看電視時會講粗口,有時更會帶些奇怪的東西回家,她和被告的關係於是轉差。

Y憶述,2016年5月她與被告分手,她着被告收拾物品遷出,起初被告答應,後來又反口,更曾手持摺櫈企在門口,阻止她帶同兩女往母親處暫住,期間被告更稱「無一個生物可以離開呢間屋」,她的友人得知事件後報警。警方到場,被告情緒激動問「做咩報警」。被告同月終於搬走,約10日後他再聯絡Y,言談間,被告表示希望Y當他的性伴侶。

呢條仆街應該有份佔中嘅畜生, 當時應該係22歲, 最撚多呢d年紀嘅仆街有份佔中, 2012年未佔中已經搞唔夠10歲嘅細路女! 證明佔中嘅都係下流賤格無恥嘅畜生, 之後有無變埋反逃犯條例嘅畜生?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210805/bkn-20210805135129128-0805_00822_001.html

被告當時22歲,X 10歲,咁Y係幾多歲啊

引用:
原帖由 subming 於 2021-8-6 12:21 AM 發表
被告當時22歲,X 10歲,咁Y係幾多歲啊
2012得21歲, 條Y最少應該有20幾歲, 又係細細個就生B果類

呢條仆街就梗係佔中露營扑嘢嘅垃圾

又係垃圾曱甴

X的Instagram帳戶截圖作證物,圖片顯示事主穿脷環,有紋身且會吸煙, Y表示X性格文靜 

引用:
原帖由 K2020 於 2021-8-6 12:36 AM 發表
X的Instagram帳戶截圖作證物,圖片顯示事主穿脷環,有紋身且會吸煙, Y表示X性格文靜 
成8年後關果時乜事?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-8-6 12:09 AM 發表
送貨司機被指在黃大仙住所,舌吻女友不足10歲的長女,更用手指插陰道及試圖把陰莖插入,因而被控2項非禮及1項企圖強姦罪。案

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210805/photo/bkn-20210805135129128-0805_00822_001_01b.jpg?20210805173017

送貨司機被指在黃大仙住所,舌吻女友不足10歲的長女,更用手 ...
黃畜甲甴係全球最無恥低等生物,非禮強奸、打砸燒搶殺,無惡不作,簡直係人渣中人渣,注定所有黃畜甲甴不得善終!!

見咁多暴徒有得食天使而佢無份,當然會暴躁啦. 咁咪揾未來油瓶女當天使囉.

黃屍曱甴愛亂倫,老強!
黃屍真係變態死仆街!

黃人曱甴,有邊個唔暴躁?和理非,只係口講!

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-8-6 01:00 AM 發表
黃人曱甴,有邊個唔暴躁?和理非,只係口講!
和乜柒理非, 叫人衝自己鬆就真

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-8-6 01:03 AM 發表

和乜柒理非, 叫人衝自己鬆就真
出事後,咪和你飛囉!大家唔同路啦!睇教拹,而家猛愛國!

又係曱甴食天使

曱甴地底泥之生活日常

鍵盤翻頁
左右