• 瀏覽: 1,488,327
  • 回覆: 6
  • 追帖: 24
+143
引用:
原帖由 lawo 於 2021-8-6 09:33 PM 發表

香港有某些人越來越凶殘,更有某些大學牲滅絕人性。
今天有六百件衣冠禽獸公開說,要放過滅絕人性的學牲!
有時真係好佩服黃營的團結

佢哋自己友無論幾錯都好都會撐到底不割席

藍營就….

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-10-7 01:10 PM 發表

昨天亂說一遍,又真的騙到不少人,而通關,國內已經說出了原因,只要港府願改善,即時通關也可以,但現在卻變成了第二次相討,其實港府不願做,再相討一百次也沒用。
仲有咁多香港人連「安心出行」App都唔肯裝,
某些黃店更加寧願唔做晚市都要行PlanA
咁國內點會放心同香港通關,萬一爆疫點去追蹤源頭?

引用:
原帖由 百厭超人 於 2022-2-26 10:02 AM 發表

麻煩閣下裝返個腦先啦!
冇人估到?淨係鄉土哩度都好多師兄都估到政府一值唔修補免檢入境哩個漏洞就遲早爆鑊甘啦,嗰乜動物乜縮如果唔係冇腦就一定係打手帶風向!
做人蠢唔緊要,但係又蠢又冇腦又要死撐兼且又鍾意做人肉覆讀機嘅就唔死冇用喇!
佢唔係冇腦,係有意為之啫搧風點火

見到你嘅反應佢一定好開心🥳

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-2-26 02:27 PM 發表

其實到現在,歐美國家還跑去制裁普京做什麼,普京根本就沒有海外帳戶,也沒有海外物業,可以怎樣制!?不過就是有群無腦的,還將歐美當作神一般敬拜。
歐美都係做個樣啫,何必太認真,反正要付出代價嘅唔係佢哋

敗登尋日話佢終於忍唔住要對普京採取劇烈行動….Unfollow Putin in Twiter 

引用:
原帖由 moonkaru 於 2022-2-27 05:16 PM 發表

在中央角度,對香港已做了封城隔離,至於要香港市民禁足強檢就要靠特區政府去做
問題係香港有2百幻YC, 佢哋肯跪低咩?

就算表面跪低,背後都一定會有小動作搞

我識有人至今都仲堅持唔裝安心出行唔打疫苗,寧願忍受生活上種種不便都要堅持,唔通真係要學呢度師兄話齋用槍殺晒呢班人嗎?

引用:
原帖由 徐晃 於 2022-2-27 06:55 PM 發表

我覺得我唔係黃
我覺得我都比政府玩緊
咁點解到而家你全家都唔肯打疫苗 ?  

一邊要求政府控制疫情,但又堅持要有個人選擇自由。到而家一發不可收拾時,又話係政府嘅錯,自己完全冇責任?

係另一貼都同你討論過,有啲人安心出行收到通知時,你都認為唔應該強迫佢哋去做檢測,咁咪攪到而家周圍咁多帶菌者周圍播毒 

引用:
原帖由 百厭超人 於 2022-3-3 11:48 AM 發表

閣下肯答我個疑問未呢?唔該!
佢點會識答你問題呀
只係負責嚟搞事的台蛙,不是來討論的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]