• 瀏覽: 330,288
  • 回覆: 4,284
  • 追帖: 23
引用:
原帖由 @海東青 於 2021-8-5 05:17 PM 發表

肥中唔係廢嘅,佢敢冒代警隊投降,仲堅過食偉哥豹子膽
佢有時都好謙虛架
山竹襲港
解放軍出黎清理冧樹
佢即時澄清
唔關佢事

熱賣及精選

隻黑詩出局了

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-8-5 05:52 PM 發表

隻黑詩出局了
睇左啦,好似再爭都只係7-12排名賽

引用:
原帖由 上環 於 2021-8-5 06:07 PM 發表

睇左啦,好似再爭都只係7-12排名賽
樓主還是回歸主題
免得又有人偷偷地檢舉,話違反版規被移吹水區
之前我講有人笑裡藏刀,網路上玩陰的何其多
你當時半信半疑
而家相信啦?
兩個批評林鄭的主題都被移走

我越嚟越明白eman666同尋回犬,佢地有佢地的道理

樓主,人善被人欺呢個道理,希望你在今日新貼極快被人KO之後有新睇法.

引用:
原帖由 上環 於 2021-8-5 05:10 PM 發表

林鄭抗疫算係最好的一環啦,呢度就係市民任性問題

睇下未來會唔會更好

因應第四波疫情已受控,且本港抗疫能力提升,政府抗疫工作決定採取新路向,林鄭月娥強調,「抗疫新路向」雖然是以回復常態為目標,但並非等於放寬抗疫措施;希望令措施更具針對性,而非「一刀切」。她以過去一個月的經驗為例,在處理屯門友愛邨愛暉樓個案群組時,發現社區出現源頭不明個案,政府果斷、 ...
講嚟講去都係想谷針交功課!!
咁真心為香港嘅就咪俾D高危地區嘅福街入境啦,次次搞到週街輸入個案,仲話乜嘢滴水不漏!

林鄭又會幾時取締埋教恊

https://www.youtube.com/watch?v=eHgoeXTaQjc

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-8-5 06:24 PM 發表

講嚟講去都係想谷針交功課!!
咁真心為香港嘅就咪俾D高危地區嘅福街入境啦,次次搞到週街輸入個案,仲話乜嘢滴水不漏!
其實而家隻DELTA未殺到黎,一殺到黎的話,唔敢講大唔大鑊,如果大鑊的話,到時林鄭又要搵亞爺救命

https://www.discuss.com.hk/redir ... amp;utm_source=copy

香港乒乓球隊揚威
班曱甴肯定一開始勁開心
之後發覺全隊波都係藍就大大力自刮一巴

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-8-5 06:41 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=538861127&ptid=30091064&page=1&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

香港乒乓球隊揚威
班曱甴肯定一開始勁開心
之後發覺全隊波都係藍就大大力自刮一巴 ...

李靜教練值得尊敬!

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-8-5 06:45 PM 發表

李靜教練值得尊敬!
想問下提問隻曱由係邊間?無睇直播

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-8-5 06:48 PM 發表

想問下提問隻曱由係邊間?無睇直播
我都搵唔到

提出一點:支持林xxx 嘅論點其實幾好笑。
有鍋氣時就話佢因為得3萬警察,所以咩都做唔到,不能怪她?
社會有少少好嘢,就變成她為社會做了好事?

留意了呢邊幾篇文同幾個「KOL」 好耐,唔敢講全部,大部分內容都有睇。我唔相信某幾位咁嘅料可以有資格收錢唱好。

由隔離某幾位嘅「大作」,明顯見到係由網上不同渠道「抄」返嚟。可惜,內容睇得出一無做過政府,二無政府高層內部資訊,三無獨立思考分析能力。

人氣旺盛只是因為香討不太容易俾人起底,在黑暴時聚咗一班正常人仕喺度吹水發洩一下,圍爐直至現在。

某些人避重就輕支持林xxxx絕對係各人自由,但提出論據就應該負責任及接受提問及挑戰,並非唔啱聽就話係黃色物體,係反紅旗,係文宣,甚至封鎖留言。

殺君馬者道旁兒,呢句當時用嚟形容黑暴,宜家亦可用於形容隔離某幾位。開個貼,首先幾十個支持,留位,叫下口號,全無內容,某些人心態當然地「自漲」了,上得高,落枱就難了。「自漲」「智障」同音。

先寫住咁多,稍後有空再提出林xxx 不為與不能的論據。

引用:
原帖由 hkchina2021 於 2021-8-5 07:18 PM 發表

留意了呢邊幾篇文同幾個「KOL」 好耐,唔敢講全部,大部分內容都有睇。我唔相信某幾位咁嘅料可以有資格收錢唱好。

由隔離某幾位嘅「大作」,明顯見到係由網上不同渠道「抄」返嚟。可惜,內容睇得出一無做過政府,二無政府高層內部資訊,三無獨立思考分析能力。

人 ...
師兄睇得好通下,我同你一樣都唔認為係收錢做野,只係一班圍爐者自我膨脹

當然其他人點睇各有各睇法,但都多謝師兄你的留言,有空回多一點,我又可以學野

引用:
原帖由 hkchina2021 於 2021-8-5 07:18 PM 發表

人 ...
分析好合理和有邏輯
簡單易明
師兄文筆好高

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]