• 瀏覽: 176,352
  • 回覆: 266
  • 追帖: 18
引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-9-26 04:41 PM 發表

條友咁激
又係玩認知作戰?
上黎反串
咁易被挑動而嬲,就唔係收錢唱衰,我們有糧出,專業啲

熱賣及精選
引用:
原帖由 上環 於 2021-9-26 04:50 PM 發表

喂~你好飄忽下喎,你講的跑馬日係香討的還是真實的,我要接落去架
唔中過唔知假,中過先識驚。真人真事,不是聽說。唔方便貼相您睇。2016年細佬最後一次「投資」賽馬,開季戶口入咗2萬蚊,埋季戶口7位數字。

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-9-26 05:04 PM 發表

贏錢贏到驚
我真係想試
好多時同場都會有幾個馬主同時俾料,要靠馬伕證實,2016後退休了。
現在好偶然有馬主朋友包定房,俾面獨贏玩少少就算。勝出率約7成。
2016 有一日日賽,10場,7win 3P,自製過關,越後越驚,好刺激。10蚊過關收過20萬。

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-26 05:01 PM 發表

明白啦,講真賭馬,呢樣我知真係要做功課喎,有研究過再去慢慢分析

中個機率就大好多,以前我最鐘意聽董驃講馬,我中d馬都係跟佢買

以前(得天獨厚)win pla中晒,買20蚊win,300pla

收番6千幾,成30年前lu
其實現代賽事真係無得好研究,太多人為因素,驃叔年代一去不復返。

有一次,馬主訂晒房,買了份6位數字禮物,準備慶祝,賠率由7倍打落2倍開跑,大家心中有數了,輸。隔一場後,再嚟一次,賠率記得好似隔夜15倍,臨開跑大家先落,8倍食糊加慶祝。點玩

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-9-26 05:30 PM 發表

如果唔貪,十萬本有冇可能每日穩定搵到幾千蚊洗用?
大把呢類人。只玩大小,6鋪末開過開始追9-12 4個號碼,落注4,1賠6,數學理論上可行,但會好悶。

引用:
原帖由 jcfordiscuss 於 2021-9-26 05:25 PM 發表

“如有得罪,包涵包涵”

港中兄, 就算有得罪, so what? 冇需包涵.
呢度啲師兄值得尊重,所以加一句,禮多人不怪

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-9-26 05:44 PM 發表

我冇咩賭癮
應該唔怕悶
8個鐘當返工

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-9-26 05:50 PM 發表

我當投資
十萬本金如果一日執一千
20日有兩皮
年回報超過200%喎
細佬廿歲時同諗法,大貪過您,每日2千,一個月6皮好過返工,試過一次,真係 work,但真係悶到抽筋,頂唔順。

願女督察一路好走,安心落更。

諷刺,政府,立法會其中一個重要工作就係因時而更新,制定合時的法例。選舉制度之下,呢啲實事已經不重要,重要是如何討好選票,偏偏對象多為蠢的選民。

要解決呢個問題,何需動刀動槍?重罰走私人士,包括源頭及接貨即可。刑期十年起跳,如拒捕加到15年起跳,唔相信解決唔到。

反而呢件事第一時間諗起林某。講到黑暴期間得三萬警察?如何如何支持佢?自己如何如何愛護警察?再講一次,黑暴期間佢一次係一次都沒有去探望打氣。

若果她這麼緊張呢支唯一的親兵,當女督察失蹤時絕對應該即時開個記招,錄影都好,內容指示各方全力尋找,並指示律政司及警務處長立即研究如何更新有關法例,如何增加裝備去保障前線執法人員,失去一個也是多,事件絕不能重演。上快艇執法,危險性白痴都知,人員身上一個 GPS 都無?即時找到未必會過生啊。

可恨可恨。

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-27 04:19 PM 發表

(若果她這麼緊張呢支唯一的親兵,當女督察失蹤時絕對應該即時開個記招,錄影都好,內容指示各方全力尋找,並指示律政司及警務處長立即研究如何更新有關法例,如何增加裝備去保障前線執法人員,失去一個也是多,事件絕不能重演。上快艇執法,危險性白痴都知,人員身上一個 GPS 都無?即時找到未必會過生啊。)

林鄭肯做的話就唔駛比人有話柄啦,後知後覺係佢本性,睇番新聞話而家走私嚴重

係幾架大飛,或者 ...
走私多一向誇張,國內宜家捉得好嚴,從源頭捉。捉到一個,從電話紀錄,認罪交代,順住摸一大串,罰得好勁。

我主要想講係態度問題,每一次有問題出現,其實都係有危有機,處理得好,人當然不能復生,但必可以有其他正面收獲。

宜家係死咗人,仲係一個政府部門執法人員因工。唔該女神粉絲撐開雙眼睇清楚真面目吧。

引用:
原帖由 jcfordiscuss 於 2021-9-27 04:30 PM 發表

選擇題:

1. 唔識做

2. 不屑做

3. 下屆做

4.  掘緊坑

5. 數緊錢(剛剛出糧)

6. 等通知

7. 全都是
未開會。

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-9-27 04:27 PM 發表

呢個女人冇血冇淚
身為最高行政長官演都懶L得演
佢同蔡英文最好結拜,岩晒KEY
之前俾人鬧,拜登隻狗死左,菜菜子馬上第一時關心慰問
台灣前一波疫情下死幾百人,唔見佢講句話
古代稱地方首長為父母官
如果呢個人內心麻木不仁,不理民間疾苦
又點會體恤手下
可恨係對自己人無血無淚,而對反對派慈愛滿滿。
當然,她的自己人不同我們的自已人。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]