• 瀏覽: 146,574
  • 回覆: 35
  • 追帖: 18
引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-9-10 03:33 PM 發表

有幾條打靶友,我認為罪大惡極
肥佬係頭號戰犯,之後有戴妖,公民黨主席
鼓吹違法達義,同埋教人使用暴力
當群眾運動越黎越多,形成集體意識,就越唔理性
佢地真係以為自己係義士
我記得早期仲講緊和理非,開始時冇咁暴力
有次睇報導,班黑衣人係街同啲長者嘈交
長者話佢地搞亂香港,香港人追求安定
黑衣人好勞氣咁回應,話佢地咁做係為香港人增取民主自由
仲鬧返啲長者轉頭,話係為你地好
覺得 ...
特別是公文袋,由涼瓜數起,暴力可解決問題,余老尾,住幾億豪宅卻教導大學生,現在是亂世,     
楊惡Q,坐監人生更精彩......角老榮,拉布拉到走佬!
公文袋有好人嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-9-10 06:11 PM 發表

余若海証實陳淑莊有腦瘤喎。。。
放生咗之後,浦吧飲酒違限聚令再放生,cY懸紅803基金都奈何不了酒吧莊,
可想而知背後勁多內鬼照佢!

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-9-13 12:15 PM 發表

百年難得一見奇才
不做事就是做事
不出招就是出招
只有小撮人至睇得出原來佢咁厲害
我地都係凡夫俗子冇咁既慧根
原本有一大班盲粉的,自從嘻哈同這裏班人指出其非後,帶頭大佬開始亂咬,結果是追隨者醒覺,盲粉大減!

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-14 06:57 PM 發表

其實呢單新聞,我自己就覺得無乜好討論,只係覺得無咩可能會犯咁大錯誤,D字咁大隻,盲都睇到錯左啦

林鄭記招螢幕竟現「中國人民共和國」 特首辦致歉:防止再出現

第十四屆全運會明日(15日)在陝西省西安市開幕,特首林鄭月娥今早(14日)出席行政會議前表示,香港電台將獲中央廣播電視總台授權,由明日起至本月27日轉播賽事,包括開幕禮及閉幕禮。

林鄭月娥在政府總部舉行記者 ...
以後小學程度都有機考A0做官,對黃狗應該是好消息,反正錯了就學光頭宗同女神,
道歉解決一切煩惱,這亦是全亞州甚至全世界首創,通過道歉法例的城市,極品中的奇葩!

香港的道歉法例 ,亞洲區最早的同類法例, 2017年7月13日獲立法會通過,2017年7月21日刊憲。
http://www.hk-lawyer.org/tc/content/香港通過《道歉條例草案》

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-9-15 11:13 AM 發表

某人仲話佢帶頭搞下屆全運會
國家名都打錯會放心俾佢搞?
全運會之前是同志運動會,這卻可以預見一定成功,因為有正苦人力,物力,財力支持,再加上歐美西方
的配合,一個盛大的男男,女女,不知是男定是女的混帳運動會,也是女神埋給下任的手尾,下年到來!
衛生,環境,意識形態,價值觀,欲滅其國,必先滅其文化,......希望何君堯能力挽狂瀾,撥亂反正!        

西方大大佬說,難得有人喜歡埋地雷玩自食其果,無理由唔幫手,送他們一程的。

引用:
原帖由 alipaopao 於 2021-9-16 09:32 PM 發表

為咗得知人體含幾多水份,班扑街將活人風干。所以話嚟一次血洗小日本也不為過。
南京大屠殺,兩個日本軍官鬥殺得人多,斬斬斬,早上殺到天黑,長輩講時唔係好信,長大後查到有相
同比賽書的相片,不過現在已經很難找証據了!

附件

d19079.jpg(88.34 KB)

2021-9-16 11:44 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]