• 瀏覽: 235,315
  • 回覆: 202
  • 追帖: 19
引用:
原帖由 上環 於 2021-9-27 09:35 PM 發表

777,真係7下7下又7下,唔好再黎啊,反面架
如果咁都俾件廢井連任到嘅話,我真係要好好哋咁去考慮下,係唔係再繼續支持中央!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 上環 於 2021-9-27 09:55 PM 發表

如果我無估錯,都係一樣要下一屆先會考慮,你又唔係唔知林鄭點做野,容易做佢做左啦!
弊在哩條冚家祥易做都懶得做呢!

老麥好學唔學,走去學埋媽媽奶啲屎忽嘢!

https://www.hk01.com/熱爆話題/681888 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-10-3 05:07 PM 發表

呢個一定係馬屎
都無留過言就玩下
笑屎
You are not alone!

引用:
原帖由 上環 於 2021-10-3 08:17 PM 發表

估到你死左,有時覺得佢都好柒,一向我都無諗過去佢度玩野

如果我真係要玩野,佢都阻我唔到,佢有分身,我一樣有,我要玩野的話,插佢二撚即閃

佢咪黑鳩埋我分身咯,無乜所謂,我又可以再開分身又插過,只係無咩興趣咁玩
怨婦喎,你咪當佢流先得㗎!

引用:
原帖由 jcfordiscuss 於 2021-10-4 07:58 PM 發表

超人兄啲英文水平好高喎.
使乜講!我話晒都係屎單蝠酒店隔離嗰間福建牛精大學𢳂葉,咪當我流!

引用:
原帖由 上環 於 2021-10-5 05:56 PM 發表

貧賤不能移……
屈穎妍
在移民英國的查詢群組看到有人這樣問:
「先生有退休金大概四十萬港幣,我也差不多五十歲,去了英國能找到工作嗎?」
這些人,如同當日盲目衝上街,人掟我掟,人鬧我鬧一樣,只得一個「勇」字當頭,今日,又來一次懵盛盛的人走我走。
從沒想過香港人會蠢成這樣,而且是集體地蠢、大範圍地蠢、無分年齡學歷階級的蠢。拿著四十萬港幣就夠膽漂洋過海移民英國去,香港人幾時連數口都變得這麼差? ...
四十萬港紙住大灣區?住城中村都玩唔到幾多年喎!

引用:
原帖由 上環 於 2021-10-7 09:33 PM 發表

証明左只要係講林鄭壞話的佢都會黑咯,即係話入親去佢鋪的都要同聲同氣

唔係的話一律拉黑,咁撚仆街既人都好小見

加多句,仆街都唔緊要啦,都預左,但佢講到佢自己幾咁民主喎

唔係有人入佢度玩野佢唔會黑人呢D濕鳩說話,真係人唔笑狗都吠
條怨婦仲要學L埋老尾長臂管轄D衰嘢添!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]