• 瀏覽: 243,935
  • 回覆: 310
  • 追帖: 19
引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-9-7 02:54 PM 發表

弊在差唔多日日都有輸入個案呢,點知幾時又整一波社區大爆發?邊個夠膽放人入大陸關先?
輸入個案大陸都有
重點點樣嚴防輸入變成社區爆發

熱賣及精選
引用:
原帖由 hkchina2021 於 2021-9-7 04:41 PM 發表

大有國割,細有地區割。養大佢,割毛就留低條命,食咗佢都仲得。

小巿民修身,齊家,喺我眼中已經足夠,治國平天下嗰啲留俾天生的政治家,自問無咁嘅本事。

做好自己本分啦,支持自己國家,依法做人,照顧好家人,教導好下一代,為國家做好一粒鑼絲,上面嘅大事就由領導人去處理。
我唔貪心
齊到兩至三頭家便已足夠

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-9-7 05:31 PM 發表

問題就係呢度,冇錯輸入個案大陸都有,但係國內就有一套非常嚴謹嘅防控措施可以有效控制社區爆發嘅風險,無論你係乜嘢國家嘅人,話之你係紅鬚綠眼定係黑不溜秋,總之踏入中國國境之內就必定要嚴格執行21日隔離政策!咁香港呢?一個白人明星連埋一組工作人員就可以免檢入境,重要任由其週圍去,事後政府連屁都唔敢放一個之餘,重要以為免影響香港經濟為藉口嘅神操作為白皮河蟹,香港政府所謂滴水不漏嘅嚴防輸入呢?
當然爭唔落
所以一定要追究滕華同笑恥

講得好

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-7 07:01 PM 發表

呢個又係比洗左腦的觀眾,講野柒柒下咁,唔怪得而家世界咁撚亂,原來廢柴咁撚多
最撚難聽就係班廢黃猛咁嗌生於亂世

鄧炳強真係做到野
頭先睇新聞踢爆班曱甴係監獄入面播黃毒

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-9 03:19 PM 發表

利害,隨手都寫到一首好詩,我要諗到R爆頭先寫到

馬雲,佢太囂張,攪到中央要郁埋佢,就只係睇佢拍條片打晒香港咁多個打星就知佢幾咁鐘意上頭條

而家好啦,佢想唔低調都唔得,比中央急到實
馬雲實在太囂張
阿爺認真看不過
拍片只為上頭條
過份高調實碰灰

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-9 07:49 PM 發表

收到,所以我認知入面係一個騙局,無錯到,只係岩岩見到有國家承認係合法貨幣

所以問問,即係話比特幣遲早會爆煲,到時又睇下幾多人家破人亡,有玩比特幣的人

希望你地見好就收,唔係到時大大鑊,輸撚到跳樓就唔好怪人
美紙脫離金本位後都係龐氏騙局
不過如果夠多人用就變成劣幣軀遂良幣

全世界膽搏膽

引用:
原帖由 lawo 於 2021-9-10 05:50 PM 發表

特別是公文袋,由涼瓜數起,暴力可解決問題,余老尾,住幾億豪宅卻教導大學生,現在是亂世,     
楊惡Q,坐監人生更精彩......角老榮,拉布拉到走佬!
公文袋有好人嗎?
余若海証實陳淑莊有腦瘤喎。。。

引用:
原帖由 全職炒手 於 2021-9-10 07:41 PM 發表

其實今次會話只係俾面派對,呢次已係拜登第二次要求同習近平通話。主因係美國通脹臨近爆煲了,總之美國對中國大方向係唔會變,只係希望中國幫佢降通脹同輸血,包括加大買入美債、人民幣貶值等,而習近平整個講話內容重點係重申美國採取對華政策致使中美關係困難,所以整個波又係拋向早前舍曼同謝鋒會見時,中國提出的兩大清單三大底線,如果拜登唔先滿足呢兩幾樣,咁就唔會有之後進一步合作,即係維持現狀睇邊個衰先,但毫無疑 ...
我都覺得係意見接受,態度照舊
除非美方肯回應兩單三線

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-10 07:10 PM 發表

件怨婦好似又係度怨天怨地,睇睇有無新野,有的話copy我睇,等我開心下
原來有人好掛住呢度喎。。

[cp]這二天,小矮人不斷自言自語設局,什至使用激將法想個人回去,個人試引小矮人高手一號之言給大家看看:

《哈哈哈,正所謂一子錯滿盤皆落索。
某人仲可以喺 BBK 蒲,起底迫害之說不攻自破了吧?
見到某叔的貼拎埋佢啲粉,好酸喎。有冇後侮跳槽?
根據戲本,下一步應該系用唔同嘅 account 去 2 邊搞破壞,投訴,引起互相爭吵,罵戰。千祈唔好咁衰仔俾細佬估中點行喎。
不要低頭,光環會跌下來 》

又挑撥,又激將!
為什么想個人回去,缺乏敵人嘛!
你想個人回來就回來,想得美!

個人已完成所有風險數據重置,再進那土已沒有任何風險了,其實他們也知的,所以才用激將法,希望個人進去可增加他們的點擊率,個人才不傻。不過,個人現在最重要是先把 BK 茶館穩定下來,說好中國故事,是個人的目標,酒館,WHO CARES!
個人希望茶館差不多了,在適當時間,就會回那土。

希望大家記住,不要花時間在打手身上,沒有 Value Added 的,有時間,說多點中國故事![/cp]

[cp]這二天,由于點擊率直落,酒館又開始故態復萌了!什么故態呢?二招,罵林鄭,罵個人;不但罵,還挑撥個人和啟蒙老師的深厚感情,當年老師交託 “天南地北” 給個人,個人都算把其發揚光大,一直到個人被小人算計離開,該樓還是該版最高點擊率的樓。不過,大人不與矮人計,個人絕不對小矮人回應。撥婦罵街,更不是個人所喜。這些小矮人行為,個人不為了!

不回應是一回事,說科學統計又是另一回事,老板睇成績,個人當然說自己沒有老板,小矮人也說自己沒有老板,有沒有沒有所謂吧!下面又免費造了一份報表給老板們看看,個人可以做的,就是用大數據方式把現實顕示。過去,個人只做酒館和大叔,今天 BK 茶館數據也夠了,也一起報告吧!

數據全部在今早 8:54 拿的,原始數據如下:
酒館
開爐日:5/8 至今共 36 天
總點擊率:117000 發言數:2561
大叔
開爐日:7/8 至今共 34 天
總點擊率:522000 發言數:5657
BK 茶館
開爐日:8/8 至今共 33 天
總點擊率:336794 發言數:2649

原始數據有了,想怎樣玩就怎樣玩,今次玩最簡單的。只看每日平均點擊和每個發言引發點擊。通常老板就看這二個數字,每天平均點擊看量;每個發言引發的點擊數看質。每個發言引發之點擊數越低,即代表發言質量不成!

酒館
每天平均點擊率 117000/36=3250
發言引發點擊率 117000/2561=45.68

大叔
每天平均點擊率 522000/34=15352.94
發言引發點擊率 522000/5657=92.27

BK茶館
每天平均點擊率 336794/33=10205.87
發言引發點擊率 336794/2649=127.14

吹水,誰不懂!大數據不騙人!
難怪酒館又要走回舊路!老板壓力不低啊!但罵罵本人,罵罵林鄭,有用嗎?上個月,個人曾真心希望酒館只是激藍,如果是激藍,他們還會為國家建設出少許力,可惜他們不是!不過,沒有所謂吧,灣灣老板見到這份報表,又要吐血了![/cp]

引用:
原帖由 上環 於 2021-9-10 09:37 PM 發表

件怨婦真係上晒腦,不如佢直接講話自己幾時番黎重好啦,正一姣婆守唔到寡,又要屈鳩我地

佢自己柒就當全世界人都好似佢咁柒,一陣又乜鳩風險,一陣又比人起底,呢d笑話叫佢唔好再講啦

聽得多就唔好笑,下次諗d新野出黎比我地開心多d

睇埋尾個度重好笑,成撚日就話數據幾多幾多,我就成日都講,我呢度執左我都唔介意

佢就成日都話要做最叻果個先係第一 ...
我懷疑佢已經回歸了
公海有個8月才登記既戶口
睇筆風和某人極似!

姣婆果然守唔到寡
鬼咩,佢果邊wb得佢自已發噏風冇人回

引用:
原帖由 hkchina2021 於 2021-9-11 01:23 PM 發表

有個問題請教。
點解係台灣老細俾錢去唱臭林某?想推邊個上場?
諗爆頭。
一提4腳又熱閙啲,把酒論下呢位網上「英雄」
某人冇心做英雄既
佢話

引用:
原帖由 hkchina2021 於 2021-9-11 01:46 PM 發表

係囉,咁點解指我哋係收台灣水呢?

反而林某如果真係咁利害,百忍成金,功在黨國,他日必定統管成個廣深港澳,咁我哋應該係收廣深澳水錢去唱臭佢喎?

邏輯性係邊呢?
咦。。。
咁千方百計幫林鄭宣傳既。。
咪啱曬邏輯?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]