• 瀏覽: 12,411
  • 回覆: 145
+3
引用:
原帖由 廚房橙色採購 於 2021-8-5 11:25 AM 發表

歐美打咗針可以隔離七日,大陸打咗針都受十四日,仆街林鄭
跟本唔 make sense, 呢個女人, 與港人為敵

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-8-5 11:27 AM 發表

我只是好心提醒
有些事騙的了自己
騙不了別人
看看澳門和內地對香港的態度
只要人不傻,都能猜出個所以然
我由頭到尾都冇話中國政府問題喎,我淨係叫班市民盡自己責任戴口罩姐唔係真係都踩親你條尾呀?

不怕,傻甴唔好出來柒

大L把人攞正牌通街除罩食煙放毒又如何,防疫箅把啦,又地呆灣一見人除罩就指住你狂屌呀,香港真係挑

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-8-5 11:32 AM 發表

你覺得是就是
防疫是好是壞
自己心裡一點數沒有嗎?
可能和台灣人一樣氣質好吧
你可唔可以講個重點呢?唔好成日話中國人台灣人香港人啲咁嘅政治問題好唔好呢?我淨係叫你戴口罩盡返自己責任好唔好拉去其他問題好唔好啊?咁你同班黑暴有咩分別啊?)

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-8-5 11:32 AM 發表

跟本唔 make sense, 呢個女人, 與港人為敵
仲要歐美每日爆幾萬單,大陸才幾十單

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-8-5 11:36 AM 發表

我只是好心提醒一下
何必上綱上線呢?
香港有做過普篩嗎?
沒有的話如何確定沒有無症狀案例?
嘩你真係將個戴口罩問題越拉越開喎,又講乜嘢普選啊大佬,你普唔普選你同政府講啦你台灣唔台灣人你同台灣講啦我仲同你講話戴口罩咋

爆完又爆

打左疫苗人士,看下啦,唔好以為打左疫苗可以免檢疫喔,又一次證明林鄭呃人打針😱😱😱

慘啊,我未打,打唔打好呢?

引用:
原帖由 lo1908 於 2021-8-5 11:24 AM 發表
牠們完了,而家要瘋狂谷針。
依家點同以前比,依家電腦刀勁過20年前電腦,用電腦模擬基因排序好快,人類對冠狀病毒可以出到抗體,另外最主要係龐大市場💰,有邊個唔想盡快將產品推出市場
你嗰堆出得慢原因:
以前技術落後
市場細
人類本身出唔到抗體,如AIDS

引用:
原帖由 廚房橙色採購 於 2021-8-5 11:37 AM 發表

仲要歐美每日爆幾萬單,大陸才幾十單
香港抗疫至今, 失誤連連, 其實, 香港失守, 陀衰大陸, 啊爺仲要容忍呢班以林鄭為首嘅庸官到幾時?

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-8-5 11:45 AM 發表

香港抗疫至今, 失誤連連, 其實, 香港失守, 陀衰大陸, 啊爺仲要容忍呢班以林鄭為首嘅庸官到幾時?
咪就係,起碼陳肇始落台先

來自廣東獲豁免? 廣東無變種病例呀??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]