• 瀏覽: 6,556
  • 回覆: 23
+3
槤燈是否討論區,只容許有大學email嘅人士註冊,即係代表連登不是面向公眾人士,連登只是集合黑暴,港獨和境外人士嘅反國家,反政府嘅地方,基本上屬於𣎴合法,如果繼續讓連登運作,暗地發起毒害下一代是很大機會的。
不公平給所有公眾註冊,就必須消滅。

槤燈為什麼只容許特定人士註冊,就是希望做一個單一發聲地區,排除異己,謀劃什麼事?,槤燈以言論自由做標榜,但不面向公眾,非常可疑.

有證據又不妨肅清反中亂港的

香討藍屍又係度支持獨裁,不尊重唔見政見,不尊重言論自由
香港需要不同聲音而非一味奶共

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2021-8-5 12:26 發表
公開個平台,係人都可以註冊咪得囉,討論區限制其他人註冊,肯定身有屎,日日向國安投訴都仲得。

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2021-8-5 12:26 發表
強迫三罷,私了其他人呢啲咪仲獨裁,黃L唔啱聽就打人,呢啲仲賤格。
係輸左,香港黃L輸晒,你係咪好開心先,日日都有好消息,日日都有兄弟姊妹精彩人生,早幾日嗰個9碌精彩人生係直得 慶賀嘅,而家等飯文嘅好消息。期待到時一齊開心啤啤佢。
齊上 齊落 齊齊坐。

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2021-8-5 12:26 PM 發表
咁你死嚟香討做咩阿死曱甴?死番去寶連登打飛機啦

一早就應將暴動平台連登連根拔起

槤燈的server設在境外(冇記錯好似係新加坡)

香梘政府茅佢符

同時亦要剷除香討裡面嘅一眾民主邪教版主

引用:
原帖由 z_gundam_2008 於 2021-8-5 04:42 PM 發表
同時亦要剷除香討裡面嘅一眾民主邪教版主
將香港討論區改埋做藍絲討論區啦笨
話人地獨裁
其實你地先最獨裁

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2021-8-5 16:53 發表

話人地獨裁
其實你地先最獨裁
我哋唔會學槤燈咁卜街嘅,係槤燈先怕其他聲音入去啫

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2021-8-5 04:53 PM 發表

話人地獨裁
其實你地先最獨裁
真係獨裁的話, 相信你連發言嘅機會都無

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2021-8-5 16:53 發表

話人地獨裁
其實你地先最獨裁
係輸左,香港黃L輸晒,你係咪好開心先,日日都有好消息,日日都有兄弟姊妹精彩人生,早幾日嗰個9碌精彩人生係直得 慶賀嘅,而家等飯文嘅好消息。期待到時一齊開心啤啤佢。
齊上 齊落 齊齊坐。

大陸網站也有很多不滿政府的網民,大 V. 但都沒有滅聲。除非佢哋故意與民作對,帶風向洗腦,或污衊道德或人民典範。否則,都只有網民圍攻。政府是不會理會的。

這就算是 Facebook, Youtube 或 Twitter 都會配合他們的政府辦事。

同樣,在香港,應該讓他們發聲。但要是涉及國安,就應捉人封艇。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]