• 瀏覽: 5,210
  • 回覆: 38
+2
引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-8-4 11:04 PM 發表

你慘得過美國佬肯選佢?
所以歐美唔抵可憐

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-8-4 11:10 PM 發表
痴 9 線, 人地 1 日 19幾萬都無你咁緊張.
用63萬人命去自由

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-8-4 11:04 PM 發表

你慘得過美國佬肯選佢?
兩個爛橙只能選其人

個香港政府真係痴線,外國爆到七彩又唔見加長檢疫時間,中國廣東省外只係1佰幾拾單就即時檢疫,啲政府官員好野👍

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-8-4 10:21 PM 發表

當日大陸個案千千聲,醫護要佢封,就黑護黑護咁叫人,
家下一日唔過百就封都封唔切,你會唔會叫佢黑特首?
之前黃森美都好L大聲叫封關添, 我都支持, 不過到最後黃森美又叫唔好封喎, 你哋黃人想點架. 成L日搬龍門

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2021-8-5 12:04 AM 發表
個香港政府真係痴線,外國爆到七彩又唔見加長檢疫時間,中國廣東省外只係1佰幾拾單就即時檢疫,啲政府官員好野👍
(黃鄭)咁明未, 唔係佢老公點會唔拍手及唔起身, 攪到黃鄭新年賀詞唱獨腳戲

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2021-8-5 12:04 AM 發表
咁你認為點做先啱??

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-8-4 11:48 PM 發表

兩個爛橙只能選其人
2020年美國總統選舉有4對人參選架!

成日叫人返大陸認識今日的大陸,
想認識美國,都應該去美國住一排。

引用:
有風險暫停下免檢好正常...
咪成日掛住批鬥啦... 做藍絲都要合理思考的

其實對回港人仕係咪唔應該採用家居檢疫呢個方法呢?! 以政府現時既強檢機制, 咪即係搵檢疫者既大廈居民嚟搞, 萬一檢疫者喺檢疫期間發現中左招, 咪好大機會要同座大廈居民陪檢囉, 真係搵嚟搞ga咋喎......

又停

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-8-4 10:06 PM 發表

得果一百幾十宗確診就驚到咁!
呢家嘢真係寧緊莫鬆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]