• 瀏覽: 4,173
  • 回覆: 11
就知香港已無公義可言, 還說甚麼法治!

當黃耀明都被拉, 而「生日善」竟仍然逍遙法外...

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-8-4 05:46 AM 發表
藤條水喉通打仔論有干擾選舉嗎?
跟開口叫人投票選指定區落軒, 是兩碼子事。

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-8-4 09:55 AM 發表

藤條水喉通打仔論有干擾選舉嗎?
跟開口叫人投票選指定區落軒, 是兩碼子事。
公然鼓吹斗黨鬥毆還聲聲作勢,可恥

引用:
原帖由 客家大老 於 2021-8-4 10:01 AM 發表

《經濟日報》副社長石鏡泉不恥721元朗黑暴恐襲後, 發表贊成用騰條教仔的言論, 被批評是鼓吹暴力。
令《經濟日報》股價大跌,石鏡泉辭職並離港避風頭。...
他已為自己的言論付上了代價。

當香港有咁多ON 9仔,還談什麼法治

引用:
原帖由 客家大老 於 2021-8-4 10:01 AM 發表

佢係點講?
點樣斗黨鬥毆? 同梁家傑既講法有幾大分別?
唔好亂屈, 夠料就去告佢.

樓主又出黎柒了

石鏡泉去果個集會係選舉集會咩?

如果係咁的話, 以前既六四集會全部都可以當成選舉集會.

有樓主呢d事非不分既人, 公義當然差咁d.

當黃耀明都被拉,何韻詩竟仍然逍遙法外……

引用:
原帖由 big3624 於 2021-8-4 16:55 發表
善有好善報,惡有惡報;若然不報,時辰未到。

樓主少個基友嬲嬲豬

引用:
原帖由 big3624 於 2021-8-4 04:55 PM 發表
咪係囉,何直頭親身在暴亂現場體驗過,一身架撐都齊晒喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]