• 瀏覽: 24,300
  • 回覆: 187
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 kkk168 於 2021-8-2 11:30 AM 發表

希臘文有幾多個字母?
維基百科話現代標準係24個,如果24個唔夠用,我估仲有6個停用既同2個補充既可以用既

引用:
原帖由 onnam 於 2021-8-2 11:28 AM 發表
校園禁止戴口罩,相信有助加快後生仔染疫,而佢哋普遍死亡率又偏低,但可以幫手加快建立群體免疫效果。
Delta專殺年輕人喎……唔死都絕後同五朥七傷

引用:
原帖由 numan123 於 2021-8-2 11:27 AM 發表

最弊Delta將佢地變咸魚處理,再加上突變,好快希臘最後一個字母Omega都唔夠用💀
好簡單,俾多個編號就得。
例如 "屌她" 變種,就改作屌她加一,再變就屌她加二..........

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-8-2 13:15 發表

Delta專殺年輕人喎……唔死都絕後同五朥七傷
咁美國可能想借機控制人口呢。

天亡美國

引用:
原帖由 onnam 於 2021-8-2 01:17 PM 發表

咁美國可能想借機控制人口呢。
美國人死剩嘅都變廢人……

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-8-2 09:17 AM 發表
新冠變種病毒Delta肆虐,美國新冠肺炎確診個案急增,上周五錄得近20萬宗單日新症,創下本年1月16日以來新高。衞生及公共服務部助理部長萊文呼籲民眾盡快接種新冠疫苗,否則進入秋季以後確診數字將會激增,令疫情面臨巨大挑戰。為了減少感染風險,接種疫苗人數明顯回升。共和黨佛羅里達州州長德桑蒂斯則與疾控中心唱反調,簽署行政命令,禁止學校強制學生戴口罩。

美國爆到九彩,好快又要停擺。經濟好大鑊!

新聞來 ...
支持滷味有自由唔戴罩
美國加油,唔好比印度爬頭

自由不自律

引用:
原帖由 大林林 於 2021-8-2 01:22 PM 發表

支持滷味有自由唔戴罩
美國加油,唔好比印度爬頭
美國確診要稱霸全球

黎緊再死咁多拿福利既人,財政負擔大大改善,有望減輕富商稅率,就可以慳到錢做政治獻金比民主政黨!

美國為引入移民先去除低端本土美國人

即系香港曱甴疫情時期,禁學生戴口罩。美國有曱甴之患?

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-8-2 09:17 AM 發表
新冠變種病毒Delta肆虐,美國新冠肺炎確診個案急增,上周五錄得近20萬宗單日新症,創下本年1月16日以來新高。衞生及公共服務部助理部長萊文呼籲民眾盡快接種新冠疫苗,否則進入秋季以後確診數字將會激增,令疫情面臨巨大挑戰。為了減少感染風險,接種疫苗人數明顯回升。共和黨佛羅里達州州長德桑蒂斯則與疾控中心唱反調,簽署行政命令,禁止學校強制學生戴口罩。

美國爆到九彩,好快又要停擺。經濟好大鑊!

新聞來 ...
禁止學校強制學生戴口罩,並非禁止戴口罩。

美國多行不義必自斃!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]