• 瀏覽: 9,792
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
+32
隨着全球普遍進入網路時代,朝鮮對外宣傳手段也變得更加多元,懂得迎合時下數位自媒體趨勢,開設各種YouTube頻道、並徵選口才清晰且容貌清秀的女主

嘩!北韓都開始有YouTuber喎!
真係跟得上潮流!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/657931?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

其實好多亞洲人去過北韓,包括香港Youtuber,北韓無外界講得咁恐佈.
金仔以前都喺法國讀書,有少少文化.

希望北韓好好發展經濟。

朝鮮更多是被西方惡意醜化罷了。

西方幹這種事不少了,比如最近的例子:新疆百萬集中營……這TM西方普通民眾比較腦癱,相信的居然不是少數。

引用:
原帖由 TibetChina 於 2021-8-2 05:10 AM 發表
朝鮮更多是被西方惡意醜化罷了。

西方幹這種事不少了,比如最近的例子:新疆百萬集中營……這TM西方普通民眾比較腦癱,相信的居然不是少數。
其實仲咩叫 美國, 叫鬼國 好啲

仔仔仔,大部份國家都係女多男少,搵靚仔相信吸引力更大。

雖然多靚女, 可惜去唔到.

引用:
原帖由 XEO 於 2021-8-2 02:21 AM 發表
其實好多亞洲人去過北韓,包括香港Youtuber,北韓無外界講得咁恐佈.
西方唔講得佢恐怖,點顯得西方國家自己高尚。

引用:
原帖由 XEO 於 2021-8-2 02:21 AM 發表
呢個我就唔係太同意
去北韓旅遊 只可係指定地點 指定範圍 由導遊帶領去遊覽
事實上 的確係有人作死 搞事
俾北韓拘禁
所以 去北韓旅遊雖然唔係好似西方所講咁危險
但亦都唔係真係咁安全

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2021-8-2 01:59 AM 發表
隨着全球普遍進入網路時代,朝鮮對外宣傳手段也變得更加多元,懂得迎合時下數位自媒體趨勢,開設各種YouTube頻道、並徵選口才清晰且容貌清秀的女主

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210801/498475442332897280426918.jpeg/SGFoEySnjAyu8GX7sDK_fMSo7g6DEweaRZd1AkWXdQI?v=w1280r16_9
咁會唔會宣傳高射砲處決犯人?

希望邪惡老美快啲亡國,唔好禍害其他國家

引用:
原帖由 FX2036 於 2021-8-2 06:12 AM 發表
仔仔仔,大部份國家都係女多男少,搵靚仔相信吸引力更大。
太同意

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-8-2 09:23 AM 發表

呢個我就唔係太同意
去北韓旅遊 只可係指定地點 指定範圍 由導遊帶領去遊覽
事實上 的確係有人作死 搞事
俾北韓拘禁
所以 去北韓旅遊雖然唔係好似西方所講咁危險
但亦都唔係真係咁安全
有人作死 搞事俾當地拘禁好正常喎!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]