• 瀏覽: 16,224
  • 回覆: 119
提示: 違規內容已被屏蔽
我已經成功拎到

OK店大排長龍

拍卡,咪無私穩?啲yc會唔會攞呢?

OK店有4張$5coupon, 所以大排長龍, 但7仔好似冇。

要佢4張$5coupon 黎拓咩 

引用:
原帖由 21.0975K 於 2021-8-1 11:19 AM 發表
不斷去0仔消費……買滿15蚊才可用一張5蚊卷

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-8-1 11:17 AM 發表
OK店有4張$5coupon, 所以大排長龍, 但7仔好似冇。
啲公公婆婆把ok店圍攻,仲勁嘈。

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮. 於 2021-8-1 03:43 AM 發表
政府由今日(8月1日)起向合資格市民發放第一期2000元電子消費券,連鎖店及食肆狂推優惠等措施吸客。部分使用八達通作平台申請消費券的市民,已

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/8246a09d357b864932aa61c93a5450aa/stheadline/inewsmedia/20210801/_2021080100523894223.jpg
使唔使咁L急,二千啫,又唔係二億,夜晚拍卡又係今日先用。係咪咁等錢使呀,都岸9。

嗰五千,搞咁撚多野!行政費又俾左幾多?!又冇人要問責!呢個正一屎棍政府

引用:
原帖由 sobel123 於 1/8/2021 11:24 發表

啲公公婆婆把ok店圍攻,仲勁嘈。
有少少着數, 就會大排長龍。

驚無咩,趕住窮...

咁趕做咩

引用:
原帖由 chiooil 於 2021-8-1 11:08 AM 發表
拍卡,咪無私穩?啲yc會唔會攞呢?
身體最誠實

引用:
原帖由 21.0975K 於 2021-8-1 11:19 AM 發表
你唔要? 俾人囉~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]